diumenge, 5 d’agost del 2007

AD CA LA GUIDÓ - CF LLORET (0-4)

El Lloret guanya el seu primer partit de pretemporada golejant el Ca la Guidó al Municipal Pedro Alía de Blanes.

Dos gols a la primera part i dos més a la segona han servit als de 'Fede' Domínguez per fer-se amb la victoria.

La primera part ha estat marcada pels penals. D'aquesta manera, des de el onze metres, és com el CF Lloret ha aconseguit posar-se amb un marcador a favor de 0-2.

En la segona part, un jugada de rebots i una altra de contraatac han estat les culpables dels dos últims gols que tancaven el marcador.

El resultat s'hagués pogut incrementar a favor dels nostres de no ser per les grans intervencions del porter rival, que ha realitzat una auténtica exhibició de reflexos que han salvat a la AD Ca la Guidó de rebre una golejada d'escàndol.

Durant el partit s'han pogut veure moltes cares noves que han fet tot el possible per agradar al tècnic 'Fede' Domínguez.

Demà diumenge, la tercera prova, a les 19:30 davant el CE Mataró al Municipal.