dilluns, 20 d’agost del 2007

CF LLORET - JUVENIL RCD ESPANYOL (2-2)

Empat del CF Lloret per 2-2 davant els juvenils del RCD Espanyol.

Els gols dels nostres han estat obra d'Eric i Marcos, que ha acabat expulsat per vermella directa.

Durant la primera part s'ha vist un bon joc i les ocasions pel CF Lloret no s'han fet esperar i Oriol, en diverses ocasions, ha pogut fer el primer. Però ha estat Eric qui ha innagurat el marcador, aprofitant una bona centrada de Manel cap al segon pal.

A la repressa, el CF Lloret ha continuat atacant i Albert Marcos, després d'un centre de Saúl, ha posat el 2-0. Més tard, el canterà, ha estat expulsat per una agresió a un dels jugadors rivals.

Els juvenils de l'Espanyol han aprofitat la superioritat numérica i han empatat el partit amb gols de Curro, després d'una série de rebots, i d'Àlex Arias, que en l'últim minut ha tancat el marcador amb un bon gol previa internada dins l'àrea.

Tot i l'empat, s'ha pogut veure un bon joc.

En el partit d'ahir contra el Bescanó, el CF Lloret va guanyar per 1-2.