diumenge, 12 d’agost del 2007

CF LLORET - UE Calonge (7-1)

Segona victoria del CF Lloret, la primera a casa, davant la UE Calonge per un contundent 7-1, amb gols d'Eric, Dani, David (tots tres per partida doble) i de Marc des del punt de penal.

Els de 'Fede' Domínguez han donat molt poques opcions a l'equip rival i han estat dominadors del joc en la major part del partit.

Durant la primera part, Eric, l'heroi de l'elimiantoria de l'ascens a Preferent, ha avançat als nostres per doble partida; el primer gol aprofitant una bona centrada de Juanjo i el segon després de quedar-se sol davant el porter rival.

A la segona part, el Lloret ha continuat sent el portador del pes ofensiu i s'ha trobat amb cinc gols més.

Primer Dani, per dos cops, i després Diego, també amb doblet aprofitant dues bones asistències de Kiko, han portat als nostres a un marcador de 6-0, que més tard, Marc, des del punt de penal, s'ha encarregat de portar-ho fins al 7-0.

El gol del honor per a la UE Calonge s'ha produït al instants finals amb un rematada creuada davant la que Toni no ha pogut fer res.

Ha estat un bon partit contra un rival d'inferior categoria.

Demà, al Camp Municipal d'Esports, nova prova per a que 'Fede' Domínguez vagi decidint quina serà la plantilla definitiva.

Serà a les 19:30 h davant el Tordera CF.