dilluns, 1 d’octubre del 2007

CF LLORET - CF PARETS (1-2)

Primera derrota del CF Lloret a la Regional Preferent per 1-2 davant el CF Parets. En el minut 9 de partit, Àlex Bertran ha fet el primer. Al 39', el visitant Xavier Jiménez ha posat l'empat i ja a la segona meitat, al minut 23, Javier ha tancat el marcador donant la victòria al conjunt rival. El CF Lloret ha jugat des del minut 12 de la repressa amb un jugador menys, a causa de l'expulsió per doble amonestació d'Edu Poderoso.

Amb les curioses novetats de dos homes defensius com Jordi Valls i Àlex Bertràn actuant com a interiors, els de 'Fede' Domínguez han rebut la primera ensopegada de la temporada contra un rival que no ha estat millor en cap moment. Tot ha començat de la millor manera possible: amb un gol. Al minut 9, una internada d'Àlex per la banda esquerra ha finalitzat amb un potent chut del mateix jugador que s'ha introduït a l'interior de la portería del visitant Oriol. Un gran gol que ha fet pujar l'optimisme a la grada del Municipal, però ràpidament ha entrat en acció l'àrbitre del partit, el senyor Arnau, el qual s'ha mostrat com un colegiat molt ruín amb poc encert en les seves decisions. Al minut 39, Xavier Jímenez, ha empatat el match amb un bon gol des de fora de l'àrea, davant el qual Toni no ha pogut fer res.

Desprès del descans, el CF Lloret ha sortit amb intenció de cara a porta, però ben aviat s'ha trobat amb una expulsió: la de Poderoso per doble tarjeta groga. L'equip demanava a crits alguns revulsius i ha així ho ha entés 'Fede' que ha donat entrada a Kiko, Albert Marcos, 'Peke' i Saúl, però tot i així no s'han creat masses ocasions de perill. Si que les ha creat el CF Parets, que al minut 23 ha aconseguit el segon, gràcies a una rematada de Javier dins l'àrea. A partir d'aquest moment, i desprès de que Martí subsituís Héctor, la pilota ha estat pels nostres, encara que les ocasions han estat mínimes i finalment no s'ha pogut perforar la portería d'Oriol.

D'aquesta manera ja són 5 punts de 6 els que s'en van lluny del Camp Municipal d'Esports. Ara toca pensar en el pròxim rival, que serà el CF Olesa Montserrat, fora de casa.

CF Lloret: Toni; Poderoso, David, George, Manel; Héctor, Petete; Jordi Valls, Àlex Bertran; Dani Cuerva i Èric.
També han jugat: Kiko, Albert Marcos, 'Peke', Saúl i Martí.
Suplents: Jose (p. s.) i Dani Gómez.

CF Parets: Oriol; Isaac, Fran, Jaume, Xavi Alba; Juan Carlos, Quim; Ferran, Carreño; Pol i Xavier Jiménez.
També han jugat: Quique i Javier.
Suplents: Joan (p. s.), Jonathan i Alexis.

Àrbitre: Sr. Arnau (malament)

Gols: 1-0 min. 9, Àlex Bertran. 1-1 min. 39, Xavier Jiménez. 1-2 min. 68, Javier.

Pròxim partit: CF Olesa Montserrat - CF LLORET (7/10/07)