dilluns, 17 de setembre del 2007

CF LLORET - CF RIPOLLET (1-1)

Empat (1-1) entre el CF Lloret i el CF Ripollet en el primer partit de la Regional Preferent. El gol local l'ha fet Albert Marcos, al minut 61. 6 minuts desprès, al minut 67, Edu ha marcat pel conjunt del Ripollet i ha tancat el marcador.

Sense el sempre determinant Batllosera, baixa per lesió com el defensa Marc, i amb el nou himne del club de fons, els de 'Fede' Domínguez han iniciat el nou repte de la Preferent amb un empat, que ha finalitzat amb polèmica, ja que al temps afegit l'àrbitre del partit no s'ha decidit a assenyalar un gol fantasma de Kiko.

El primer onze inicial ha estat format per Toni a la porta; Poderoso, David, George i Manel a la defensa; Héctor i Petete al centre del camp; Kiko i Saúl per les bandes; i Oriol i Èric a la punta de l'atac.

La primera part ha començat amb intensitat. Durant els primers 10 mintus s'ha pogut veure a un Lloret molt insistent en atac, davant un Ripollet que responía amb perilloses arrivades a l'àrea lloretenca, però tot i així, Toni no ha tingut massa feina. A la mitja hora de partit, George ha hagut de deixar el camp a causa d'una lesió. Per ell ha jugat Albert Marcos, al qual 'Fede' Domínguez ha situat a l'atac, enderrerint Oriol al mig del camp i a Héctor al centre de la defensa junt amb David. El match ha seguit, però els últims instants del primer temps no han estat massa bons per part de cap del dos equips. Als 44 minuts, una contra del Lloret que ha protagonitzat Kiko ha finalitzat amb un falta del defensor Gerard, que ha estat expulsat per vermella directa.

A la repressa s'ha vist un millor partit per part del Lloret, que jugant amb un home més han creat moltes ocasiones de perill, però només una ha acabat en gol. Passats els primers 15 minuts de la segona meitat, Albert Marcos, des de fora de l'àrea, en una jugada de rebuig, ha marcat el primer gol de la lliga pel CF Lloret. La pilota ha fet una bona paràbola davant la que el porter Eduard no ha pogut fer res. Però no ha durat gaire l'alegria, ja que tan sols 6 minuts més tard, el jugador rival Edu, que acabava d'entrar al terreny de joc, ha possat l'empat a l'electrònic gràcies a una rematda de cap al segon pal. A partit d'aquí, els de 'Fede' Domínguez, amb Saúl substituit per Peke, han agafat tot el pes ofensiu i han protagonitzat diverses jugades d'atac que no han traspassat la linea de porteria. Si que ho ha pogut fer, al temps afegit, un xut de Kiko que se li ha escapat al porter i que ha atrapat a l'ultim instant; el colegiat Ferrero Mansilla ha decidit no assenyalar el gol, tot i les protestes del mateix Kiko i companyia. Sense incidents, i amb el dubte de si la pilota havia entrat o no, ha finalitzat un partit que ha merescut guanyar el CF Lloret.

En aquest partit hi ha estat present a la convocatòria el davanter del juvenil 'A', Antonio, que a causa de les baixes ha hagut de formar part de l'equip.

CF Lloret: Toni; Poderoso, David, George, Manel; Héctor, Petete; Kiko, Saúl; Oriol i Èric.
També han jugat: Albert Marcos i Peke.
Suplents: Jose (p. s.) Àlex Bertran, Jordi Valls i Antonio.

CF Ripollet: Eduard; Sierra, Dany, Caude, Gerard; Parra, Pepe Soler; Marc, Àlex Ros; Aitor i Merino.
També han jugat: Sergio, Edu i Albert.
Suplents: Barragan (p. s.), Alberto, Toni i Jaime.

Colegiat: Ferrero Mansilla (regular)

Gols: 1-0 min. 61, Albert Marcos. 1-1 min. 67, Edu.

Pròxim partit: UE Canovelles - CF LLORET (23/09/07)