diumenge, 3 de febrer del 2008

CF LLORET - UE CANOVELLES (1-4)

Derrota del primer equip del CF Lloret davant la UE Canovelles per 1-4. L'únic gol de la tarda pel Lloret va ser obra de Saül.

Sota un cel ennuvolat i en plena festa de Carnestoltes, els de 'Fede' Domínguez van rebre la visita del segon classificat de la lliga de la Regional Preferent, la Unió Esportiva Canovelles: un partit difícil que molt aviat es va començar a tòrcer. Només s'havien jugat 8 minuts de partit quan l'àrbitre del matx, el senyor Asensio Tejero, va xiular penal d'Héctor favorable al Canovelles. Julià, des dels onze metres, no va fallar i va obrir el marcador. La poca presència del centre del camp i l'excés de pilotes llargues van condemnar l'equip lloretenc, que al minut 24 va veure, de nou, la pilota al fons de la seva porteria. El gol va ser de Novo, sol davant Toni. Poc més tard va arribar el primer canvi en les files del Lloret: Oriol per Martí, per tenir més presència en atac. Acte seguit, el Canovelles va col·locar el tercer de la tarda, obra d'Aniceto, en el mà a mà amb Toni, després d'un error en cadena de la defensa lloretenca. Amb el 0-3 es va arribar al descans.
Per a la segona part, tres canvis d'un sol cop: Petete, Albert Marcos i Jordi Valls en els llocs de Marc Soler, George i Kiko. Dos minuts més tard, Saül, va entrar al terreny de joc en substitució de Dani Cuerva. La dinàmica i el joc en la repressa va ser molt millor que el mostrat a la primera meïtat. Tot i que la pilota era totalment pels homes de 'Fede' Domínguez, el gol va arribar, una vegada més, de part visitant, gràcies a Julià. A partir d'aquest moment, el partit es va convertir en un monòleg del Lloret, amb més cor que ideies, davant d'un Canovelles tancat en defensa. El gol de l'honor va arribar per part de Saül (76') amb un xut dins l'àrea davant el que Estudillo no va poder fer res.

El pròxim partit serà fora de casa davant el CF Parets.

CF Lloret: Toni; Poderoso, Marc, George, Manel; Héctor, Martí; Kiko, Àlex Bertran; Dani Cuerva i 'Peke'
També van jugar: Oriol, Petete, Albert Marcos, Jordi Valls i Saül

UE Canovelles: Estudillo; Jonathan, Salva, Gerard, Diego; José Luis, Aniceto, Julià, Rey; Novo i Zeus
També van jugar: Iñaki, Parra, Toro i Aitor

Gols: 0-1 Julià (p.) (8'), 0-2 Novo (24'), 0-3 Aniceto (38'), 0-4 Julià (58') i 1-4 Saül (76')

Àrbitre: Asensio Tejero (malament). Va amonestar Héctor, Poderoso i Albert Marcos pel Lloret, i Novo pel Canovelles. A més, va expulsar amb vermella directa el visitant José Luis.

L'home del partit: 'Peke'. Malgrat que no va estar massa encertat, va treballar durament durant tot el partit.