dimarts, 22 d’abril del 2008

FC L'ESCALA - CF LLORET (2-2)

El CF Lloret va empatar (2-2) al camp del FC L'Escala amb gols de Saül i Albert Marcos.

És una informació que ampliem gràcies al diari EL 9 ESPORTIU DE CATALUNYA.

L' Escala i el Lloret van acabar el partit lamentant el fet de només haver sumat un punt, ja que els escalencs es troben amb l'aigua al coll en zona de descens mentre que el Lloret, que guanyava 0-2 al descans, va veure com una acció molt discutida, per possible fora de joc en el darrer minut de partit, donava el gol de la igualada als locals. El Lloret, molt eficaç en el primer temps, va dominar a plaer un Escala que no trobava el seu lloc al camp. Amb l'1-2 fet per Miquel, el partit va guanyar en emoció, ja que l'Escala va estirar línies i el Lloret va resistir l'empat local fins a la polèmica acció de l'empat final.

FC L'Escala: Èric; Linares, Pablo, Pipo, Miquel; Rafa, Sebas, Enzo, Memo; Dàmbar i Làius
També van jugar: Tremoleda, Chino, Mesa, Marc i David

CF Lloret: Serafín; Jordi Valls, Poderoso, Héctor, Manel; Petete, Batllosera, Kiko, Albert Marcos; Oriol i Saül
També van jugar: Marc Soler, Àlex Bertran, Dani Cuerva i 'Peke'

Gols: 0-1 Saül (30'), 0-2 Albert Marcos (37'), 1-2 Miquel (47') i 2-2 Pablo (89')

Àrbitre: Avalos Barreda. T.G.: per l'Escala a Pablo, Miquel, Rafa i Dàmbar, i pel Lloret a Serafín i Petete. T.G.: per doble amonestació a Héctor(55') i Poderoso (89').