diumenge, 11 de maig del 2008

CF LLORET - CF AMER (3-2)

Victòria del primer equip del CF Lloret al Camp Municipal d'Esports davant el CF Amer (3-2). Els gols del partit han estat obra d'Hèctor i 'Peke', per partida doble, que ha fet el 3-2 en l'últim minut del partit.

Sota la pluja i amb un onze inicial que presentava diverses baixes, els de 'Fede' Domínguez han sortit victoriosos en un partit on l'emoció hi ha estat present fins al final, quan 'Peke' ha marcat el gol de la victòria.
El partit, en la seva primera part no ha estat massa vistós i les ocasions de gol s'han rendibilitzat al màxim. La primera jugada de perill per part de l'Amer ha acabat al fons de la xarxa de Serafín, que no ha pogut fer res en l'un contra un. Poc després, Hèctor, rematant de cap una falta servida per Batllosera, ha posat l'empat al marcador. Abans del descans, però, el conjunt visitant s'ha tornat a posar per davant amb un gran gol des de fora l'àrea. A la represa, el Lloret ha consumat la remuntada. El gol de l'empat ha estat obra de 'Peke', que ha rematat al fons de la porteria una centrada d'Albert Marcos des de la banda dreta. A partir d'aquest moment, l'Amer ha près l'iniciativa i ha buscat, amb perill, l'àrea defensada per Xavi (que ha substituït Serafín al descans). A pocs minuts pel final, una pilota al pal dels visitants ha pogut deixar sense opcions un Lloret pràcticament inoperant El deliri a la grada, però, ha arribat en l'últim minut, quan 'Peke', omnipresent com sempre, ha aprofitat una gran cessió de Batllosera per enviar la pilota al fons de la porteria. Sense temps per res ha finalitzat el partit i els 3 punts s'han quedat a casa.
Fora del doblet de 'Peke', s'ha de destacar el gran partit que ha firmat Albert Batllosera, qui ha estat clau amb dues assistències de gol i iniciant la jugada d'un altre.

CF Lloret: Serafín; Poderoso, Marc Soler, George, Martí; Héctor, Batllosera, Dani Cuervas, Àlex Bertran; Saül i 'Peke'
També han jugat: Xavi (p. s.), Albert Marcos, Rubén, Petete i David

CF Amer: Bustins; Teixidor, Torner, Costa, Patri; Cari, Alonso, Carlos, Pujolràs; Augent i Òscar
També han jugat: Albert i Rafel

Gols: 0-1 Òscar (33'), 1-1 Héctor (36'), 1-2 Torné (42'), 2-2 'Peke' (53') i 3-2 'Peke' (92')

Àrbitre: Del Olmo Castelló. T.G.: als locals Martí, Héctor, Batllosera i Rubén, i als visitants Teixidor i Costa.