dilluns, 26 de maig del 2008

CF LLORET - UE RUBÍ (0-5)

Fede Domínguez, que no seguirà al capdavant del Lloret la propera temporada, va dirigir el seu últim partit oficial amb l'equip lloretenc i el resultat final va ser de derrota per 0-5 davant el Rubí. El conjunt rival, que va demostrar un millor joc que el dels locals, va rendibilitzar les seves ocasions pràcticament al màxim aprofitant errades lloretenques en defensa.

Al voltant del primer quart d'hora de joc, el visitant Romero va fer el primer gol del partit amb un xut des de fora l'àrea que va rebotar en Martí i va despistar el porter Xavi. Abans del descans, Petete va fer l'únic xut a porta del Lloret, el qual va ser aturat per Moreno. Un Lloret sense ideies i sense ritme s'enfrontava a un Rubí molt més fort.
A la represa, la metixa tònica. Els de Fede eren incapaços de crear perill i el poc joc al centre del camp feia inútil la presència d'homes tan importants en la creació com Batllosera o Peke. El 0-2, fet per Trujillo (76'), va arribar després d'una badada en defensa que va permetre el jugador rival plantar-se sol davant el porter lloretenc. El partit, per llavors, quedava pràcticament sentenciat. N'arrivarien més de gols. El capità Fernando, en dos minuts (83' i 84') va fer dos gols més per pujar el 0-4 al marcador. Però encara no n'hi havia prou, feia falta un de més i Roca, en l'ènesima errada defensiva dels locals, va enviar la pilota al fons de la xarxa.

No va ser, ni molt menys, l'acomiat que Fede Domínguez haguès esperat. El Lloret no va estar al nivell esperat sobre el terreny de joc i el Rubí ho va aprofitar.

CF Lloret: Xavi, Ruben (George, 49'), Manel, Martí, Héctor (Àlvaro, 63'), Petete (Poderoso, 36'), Dani Cuervas, Batllosera, Peke, Àlex Bertran (Antonio, 49') i Albert Marcos (Saül, 49')

UE Rubí: Moreno, Txiki, Marc López, Andrés, Fuentes, Ponsich (Genís, 57'), Bernat (Cholo, 57'), Romero (Roca, 68'), Àlex, Fernando i Raül (Trujillo, 68')

Gols: 0-1 Romero (14'), 0-2 Trujillo (76'), 0-3 Fernando (83'), 0-4 Fernando (84') i 0-5 Roca (88').

Àrbitre: Corral Domínguez. T.G.: Pel local George i pel visitant Fernando. T.V.: Cap.