diumenge, 24 d’agost del 2008

CF LLORET - CE ANGLÈS (6-3)

Nova victòria del CF Lloret. Aquesta vegada, el rival va ser el CE Anglès, que va sortir del Camp Municipal d'Esports amb un 6-3 en contra.

El homes de Jaume Bosch van ser molt superiors als visitants i això es va veure reflectit al resultat final. El primer gol va arribar en pròpia porta, obra de Didier, però el conjunt de l'Anglès va aconseguir empatar amb un gol de Brussi, al llançament d'una falta directa. Poc va durar l'empat, ja que Dani, en el refús d'un penal, van tornar a desnivellar la balança en favor del Lloret. A la repressa, l'Anglès va posar, de nou, les taules al marcador per mitjà de Brussi. Els lloretencs van resoldre de manera ràpida i en poc més de 10 minuts van fer quatre gols. El 3-2 va ser d'Antonio, en la rematada de cap d'una bona centrada d'Alfonso. Després va ser el torn de Peke, que de falta directa va marcar el seu primer gol de la pretemporada. Acte seguit, Antonio, un altre cop de cap, i Dani Sánchez, de tir lliure, van posar el 6-2 momentani. En el temps afegit, Álvez, va escurçar distàncies, però el partit ja feia estona que havia quedat sentenciat.

Abans de l'inici del partit, es va guardar un minut de silenci en la memòria de l'avi d'un dels capitans de l'equip, Manel Pujadas.

Aquesta tarda, el CF Lloret jugarà el Torneig Selva Marítima a Tossa, davant l'equip del poble i el CD Blanes.

CF Lloret: Valera; Sergio, Marc Soler, Àlvaro, Àlex Bertran; Petete, Alberto, Dani, Fabio; Puchi i Ricky
També van jugar: Peke, Santi, Antonio, Dani Sánchez, Salva i Tato (p. s.)

CE Anglès: Miki; Nuno, Didier, Pepe, Ruiza; Àlex, Julià, Mateo, Òscar; Guillem i Brussi
També van jugar: Auladell (p. s.), Álvez, Gálvez i Berto

Gols: 1-0 Didier (p. p.) (20'), 1-1 Brussi (33'), 2-1 Dani (36'), 2-2 Brussi (50'), 3-2 Antonio (53'), 4-2 Peke (55'), 5-2 Antonio (60'), 6-2 Dani Sánchez (65') i 6-3 Álvez (90')

Àrbitre: Berga Surís (regular) T.G.: pels locals Àlvaro i Alberto, i pels visitants Àlex i Brussi. T.V.: Pepe, jugador del CE Anglès (90').

L'home del partit: Dani (CF Lloret)