diumenge, 7 de setembre del 2008

CF LLORET - EF GIRONÈS SÀBAT (2-0)

Victòria del CF Lloret en el seu darrer partit de pretemporada davant l'EF Gironès Sàbat. El resultat va ser de 2-0 en un partit molt disputat en el que els lloretencs van imposar la seva autoritat.

A la primera part, els de Jaume Bosch van deixar clares les seves intencions i van buscar amb insistència l'àrea del porter rival Serafín. Tot i així, els visitants també responíen amb perilloses jugades al contraatac. El primer gol, després de varies ocasions errades, el va firmar Edgar, al superar el porter amb un xut creuat des de la banda esquerra. A la repressa, el partit va ser més disputat, però el Lloret no es va deixar sorprendre i Javi Tato només va haver d'actuar en pilotes penjades i en tímides rematades dels rivals. El gol de la sentencia el va fer Jorge Garro, de cap, aprofitant una bona centrada de Dani Sánchez.

L'anècdota del partit va ser el retorn al Camp Municipal d'Esports de dos homes que havien defensat la samarreta del Lloret: el porter Serafín i el migcampista Kiko.

La noticia negativa de la jornada va ser la lesió de Jordi Valls, que va deixar el terreny de joc durant la primera meitat. A més, tampoc van jugar per molesties Manel Pujadas i Petete. D'altra banda, Àlex Bertran continua endavant amb la recuperació dels seus problemes a l'abductor però tot indica que no arribarà a temps per disputar el primer partit de lliga; tot i així, les sensacions del defensa són positives.

El proper diumenge comença la lliga. El CF Lloret donarà el tret de sortida al Camp Municipal d'Esports davant el CE Sant Hilari, equip pel que ha fitxat l'exporter lloretenc José.

CF Lloret: Tato; Jordi Valls, Marc Soler, Héctor, Dani Sánchez; Alberto, Jorge Garro, Edgar, Peque; Santi i Antonio Rivera
També van jugar: Joan Babí, Álvaro, Puchi, Dani, Edú, Fabio i Marc

Gols: 1-0 Edgar (41') i 2-0 Jorge (74')

L'home del partit: Jorge Garro (CF Lloret)