dijous, 30 de juliol del 2009

EL CF LLORET INICIA LA PRETEMPORADA

Dimarts va ser la primera presa de contacte entre el nou entrenador, Lluís Ponsdomènech i els futbolistes que formaran part d’aquest nou projecte, a més dels jugadors que han acabat la seva etapa com a juvenils i que estaran a prova. Va ser una sessió d’entrenament on es van poder veure els nous fitxatges. Són quatre: Edu Urdiales, un mitjapunta golejador que prové del Blanes; José Chávez, un migcampista que ja havia format part del Lloret en anys anteriors; Jordi Riera, jugador de banda i aposta personal de Lluís Ponsdomènech; i el porter Jaume Prado. Aquest últim és un dels que desperten millors sensacions entre la directiva. El president del club, Josep Valls, es mostra satisfet i orgullós d’aquesta contractació: “tenim la il·lusió dipositada en tenir-lo entre nosaltres perquè en aquesta categoria un porter que, a més, és de Lloret ens sembla un fitxatge molt encertat. Ell ha fet un gran esforç per poder estar en el Lloret i li estem molt agraïts”.

El president també ha parlat sobre els objectius que es marca l’equip de cara a aquesta nova temporada. El prioritari és el de pujar de categoria. Tot i que reconeix que no serà gens fàcil, assegura que les noves incorporacions ajudaran a assolir aquest objectiu: “sabem que hi ha rivals de la categoria que s’han reforçat molt bé, però nosaltres tenim el mal regust de boca d’haver baixat l’any passat. Amb aquestes incorporacions, apuntalant la porteria, que l’any passat va ser un problema greu, apuntalant el centre del camp i buscant més gol amb l’Edu, creiem que les nostres aspiracions han de ser màximes”.

Uns dels que continuarà serà Àlex Bertran. El lateral esquerrà no podrà iniciar la pretemporada amb el grup a causa d’una operació en el menisc que el mantindrà fora dels terrenys de joc fins el proper mes de setembre. Sobre els nous fitxatges, el jugador assegura que ajudaran l’equip a aconseguir els objectius marcats: “penso que els nous companys aportaran moltes coses en aquesta Primera Regional. Són noms contrastats i estic segur que ens ajudaran molt. Jo, personalment, després del descens de la temporada passada, estic molt motivat i amb moltes ganes de començar a competir amb ells”.

Per Bertran no hi ha cap altre objectiu que el d’assolir l’ascens de categoria i el president del club, Josep Valls, així ho ha comunicat a tots els integrants de la plantilla. Tornar a la Regional Preferent és també la fita de Lluís Ponsdomènech. Àlex Bertran assegura que l’exigència del nou entrenador ajudarà l’equip a no caure en la relaxació: “crec que el fet que ens facin treball dur és molt important per aconseguir que ningú s’adormi. Els jugadors de futbol moltes vegades som egoistes i, si no se’ns exigeix massa, aixequem el peu de l’accelerador”.

El Lloret, ara per ara, ja té confirmades dues cites per aquesta pretemporada. El primer partit amistós serà el dia 12 d’agost al camp del Club Esportiu Aro, i el dia 15 del mateix mes participarà en el triangular corresponent al Torneig Selva Marítima, que enguany es disputarà a Blanes, i que comptarà amb la presència, a més del Lloret, del Club Deportiu Blanes i de l’Associació Esportiva Tossa.