dijous, 13 d’agost del 2009

CE ARO 1 - 6 CF LLORET

Segon partit i segona victòria


El CF Lloret va jugar ahir el seu segon partit amistós de pretemporada. Va ser davant el CE Aro i els homes de Lluís Ponsdomènech van guanyar per un resultat d’ 1-6.


Partit fàcil pel Lloret i nova golejada pel mateix resultat que es va produir en el primer partit davant el Westerd Athletic. Aquesta vegada la víctima va ser el Club Esportiu Aro, que només va posar en perill la porteria lloretenca en ocasions aïllades, ja que el Lloret va ser el dominador del joc en la major part del temps.


La primera meitat va finalitzar amb victòria lloretenca per un resultat momentani de 0-2 gràcies als gols de Jorge Garro, primer, i del jove Héctor Cuenca, després. A la represa, els rivals van retallar distàncies i van fer pujar l’1-2 al marcador. Les esperances d’igualada per l’Aro van durar poc ja que el Lloret va donar un cop d’autoritat i va fer quatre gols més. Antonio, que més tard repetiria, Edu Urdiales i Jose Chavez van deixar l’1-5 a l’electrònic. El compte golejador el va tancar Antonio Rivera, que va firmar un doblet, amb un gran gol per l’escaire de la porteria de l’Aro.


Continuen les proves. De nou, Lluís Ponsdomènech va alinear un bon grapat de jugadors. Una de les absències destacades va ser la del porter Jaume Prado. En el seu lloc va jugar Javi Tato que, en línies generals, va rendir a un bon nivell.


La propera cita pel Lloret serà dissabte vinent a Blanes, en el Torneig Selva Marítima. Es tracta d’un triangular on, a més del Lloret, hi seran presents el CD Blanes i l’AE Tossa. Serà a partir de les 6 de la tarda.