dilluns, 14 de setembre del 2009

CF LLORET 1 - 1 UE CALDES

Sense el premi gros


Empat del CF Lloret a casa davant l’UE Caldes de Malavella, en el partit corresponent a la primera jornada de lliga de la Primera Regional. Els visitants es van avançar per mitjà de Bouba, des del punt de penal, però Edu Urdiales, poc després, va posar les taules al marcador.


El temps dirà si aquest punt és bo o no ho és. Els de Ponsdomènech volien començar guanyant però no va poder ser, tot i dominar el joc en la major part del temps davant d’un Caldes que a la segona meitat es va limitar a defensar amb les dents la seva porteria. Tot i que encara queda imposar un ritme més, les sensacions són positives tant en atac com en defensa però en especial a la porteria, on Jaume Prado va ser decisiu en diverses accions.


El partit va començar sense massa intensitat. Massa centre campisme i pilotades llargues que no duien enlloc és el que es va veure durant el primers minuts. Poc a poc, però, el Lloret va anar agafant el pes del partit. El primer ensurt, però, el va donar el Caldes, que va veure com li era anul·lat un gol per un fora de joc molt discutit. El Lloret, per la seva part, ho va intentar amb incorporacions per banda de Dani Sánchez, i xuts desviats d’Alberto des de la frontal de l’àrea. La millor ocasió, just abans del descans, va ser per Héctor Cuenca, però el rival Mauri, que va començar el partit de lateral dretà però el va acabar de porter, va evitar el primer gol. A la represa, més atac del Lloret però el primer gol va arribar per part dels visitants; va ser gràcies a un penal que va transformar el davanter Bouba. No va durar massa l’alegria a la banqueta del Caldes, ja que Edu Urdiales, aprofitant un servei de falta de Jordi Valls, va enviar de cap la pilota al fons de la xarxa. El Lloret va buscar el gol de la victòria i el Caldes va endarrerir les seves línies. En els darrers minuts del partit, Edu Urdiales, de cap, va tornar a enviar la pilota dins la porteria però l’àrbitre del matx va considerar que ho havia fet de manera il·legal. També el Caldes va poder endur-se el partir en els últims instants però Jaume Prado, espectacular, ho va evitar.


Dissabte vinent, el Lloret jugarà al camp del Begur en el partit corresponent a la segona jornada de lliga. Serà a partir de les quatre de la tarda.


CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Héctor, Marc Soler (Cristian, 86'), Manel Pujadas; Alberto, Chávez, Cuenca (Salva, 74'), Dani (Diego, 72'), Garro (Manolo, 60'); i Edu Urdiales

UE Caldes: Xavi (Xicre, 31'); Mauri, Miquel, Óscar, Arnau, Freixas, Pau García (Carbó, 80'), Abu (David, 70'), Bouba, Àlex (Carles, 66'); i Pineda

Gols: 0-1 Bouba (p.) (59') i 1-1 Edu Urdiales (65')

Àrbitre: Amoreti Zarco. T.G.: Héctor i Manolo pel Lloret, i Pau García i Bouba pel Caldes. T.V.: expulsats per part del Caldes Miquel, per doble amonestació (87') i l'entrenador de l'equip.


El millor del Lloret: Jaume Prado. Molt segur i providencial en els darres minuts del partit, les seves intervencions van permetre al Lloret sumar el primer punt de la temporada.