dilluns, 25 de gener del 2010

UE CALDES 2 - 1 CF LLORET

Zarco Murillo frena al Lloret


Derrota del CF Lloret al camp de l’UE Caldes de Malavella per un resultat de 2-1, en el partit corresponent a la jornada 18 de la Primera Regional. L’únic gol lloretenc va ser obra de Dani Pecci, en un partit on el màxim protagonisme el va tenir l’àrbitre Zarco Murillo, amb una actuació molt polèmica que va deixar molt descontents el lloretencs.


L’inici de la segona volta comença amb derrota. D’aquesta manera, es trenca una ratxa de set partits puntuant de manera consecutiva. El partit davant el Caldes es preveia complicat, a causa de les petites dimensions que presentava el nou Municipal de “Can Bernadí”. Els de Lluís Ponsdomènench, però, es van trobar amb una dificultat d’última hora, l’àrbitre del partit. El col·legiat Zarco Murillo va tornar a crear polèmica en un partit del Lloret. Ho va fer carregant l’equip amb un munt de targetes (11 grogues i 1 vermella); concedint un gol en una falta indirecta servida de manera directa; assenyalant un nou penal en contra; expulsant, per error, un jugador que es trobava a la banqueta (Dani Sánchez); assenyalant un gran nombre de faltes al centre del camp; tallant jugades de llei d’avantatge; i, en especial, mostrant una actitud massa prepotent. Els jugadors lloretencs van acabar abatuts davant una nova actuació del senyor Zarco Murillo. A banda d’això, el Lloret no va poder desplegar el seu millor joc i l’excés de pilotes llargues van ser un altre dels factors que van condemnar l’equip. Pel que fa a l’alineació titular, tres canvis: les entrades de Marc Soler, Héctor Cuenca i Riky, en el lloc d’Inal, Sergi i Cristian.


El partit no va ser massa vistós i les ocasions, per part dels dos equips, van ser força escasses. Durant el primer temps, el Lloret va portar la iniciativa del joc però el Caldes va saber unir les seves línies i anul·lar la davantera visitant. Sense fer massa, el conjunt local va marxar al descans amb un marcador favorable de 2-0. L’àrbitre Zarco Murillo va tenir molta culpa d’aquest fet. Amb l’1-0 va arribar la primera acció polèmica del partit. El local Martínez va enviar un servei de falta al fons de la xarxa de manera directa, quan el col·legiat havia dit al porter Jaume Prado que es tractava d’un lliure indirecte. El segon gol del partit va arribar des del punt de penal, com ja ve sent habitual. A la represa, el Lloret va buscar amb més insistència la porteria de Subirana però les ocasiones no van ser massa clares. Els de Lluís Ponsdomènech només van poder retallar distàncies per mitjà de Dani Pecci, en un llançament de falta. El propi Pecci, minuts abans, havia vist com se li anul·lava una jugada de llei de l'aventatge que va acabar en gol. El 2-1, però, va arribar massa tard (85’) i l’empat no va pujar al marcador. Abans del final, el Lloret es va quedar amb un home menys, arran de l’expulsió d’Héctor Hermoso. A més, minuts abans, el senyor Zarco Murillo ja havia expulsat un jugador lloretenc que es trobava a la banqueta, Dani Sánchez, que ve rebre la vermella directa per un insult del qual ell no en va ser el culpable. Amb les protestes dels aficionats que es van desplaçar fins a Caldes de Malavella, va finalitzar un partit gris, amb un arbitratge de molt poca categoria.


Amb aquesta derrota, el Lloret baixa fins a la quarta posició amb 26 punts. El proper partit es jugarà a casa davant el CF Begur. Serà diumenge vinent, a partir de les 12 del migdia, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.


UE Caldes: Subirana, Gallego, Xicres (Bertomeu), Sarrà, Pibernat, Portaló, Freixas, García (Bouba), Carbó (Abu), Martínez (Pablo Pioban) i López (Pablo)


CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler (Sergi, 61’), Héctor, Manel Pujadas; Batllosera, Cháves (Cristian, 84’), Cuenca (Àlex Bertran, 61’), Edu Urdiales; Riky (Àngel, 61’) i Pecci


Gols: 1-0 Martínez (34’), 2-0 Carbó (p.) (42’) i 2-1 Pecci (85’)


Àrbitre: Zarco Murillo. T.G.: als locals Xicres, Bertomeu, Sarrà, Freixas, García i Pioban, i als visitants Prado, Jordi Valls, Marc Soler, Cháves, Riky, Sergi, Àlex Bertran, Àngel i l’entrenador Lluís Ponsdomènech. T.V.: va expulsar dos jugadors del Lloret; per doble amonestació, Héctor Hermoso (90’) i, amb vermella directa, Dani Sánchez, quan es trobava a la banqueta.


Incidències: Jornada 18 de la Primera Regional. Camp Municipal “Can Bernadí” (Caldes de Malavella).


El millor del Lloret: Albert Batllosera. Tot i que el partit no va tenir massa vistositat i els homes del mig del camp no van poder desplegar el seu millor joc, Batllosera va saber controlar les línies lloretenques i es va mostrar molt actiu al llarg del partit.