dilluns, 8 de febrer del 2010

UE FIGUERES 1 - 1 CF LLORET

Empat amb sabor a victòria


Empat (1-1) del CF Lloret al camp del líder, l’UE Figueres, en el partit corresponent a la vintena jornada de la Primera Regional. Els locals es van avançar per mitjà de Cruz (62’), però Joel en pròpia porteria va provocar l’empat dels lloretencs, que van trencar una ratxa de 1.058 minuts d’imbatibilitat del Figueres.


Bon partit dels homes de Lluís Ponsdomènech diumenge a Figueres. El Lloret es va enfrontar a l’indiscutible líder de la categoria i va demostrar que no hi ha cap distància futbolística entre els dos conjunts, a banda de la dels punts que marca la classificació. L’equip va vendre molt car l’empat i, a la part final del partit, va poder endur-se la victòria. Va ser un encontre molt disputat on cap dels dos volia perdre i on el centre del camp va tenir un gran protagonisme. Tot i que les ocasions de gol no van ser massa abundants, el partit va ser molt intens i atractiu. El Lloret, amb un bon plantejament tàctic, va saber frenar l’ofensiva rival i anul·lar el mig del camp i la davantera del Figueres durant la major part del temps. El tècnic Ponsdomènech va introduir dues modificacions en l’onze titular respecte del que va jugar a casa davant el CF Begur: Jordi Valls va tornar al lateral dret i la posició de davanter va ser ocupada per Riky.


A la primera meitat, el Lloret va ser el dominador del joc i qui va portar la iniciativa davant un Figueres que semblava estar més còmode buscant jugades al contraatac que no pas creant el joc al centre del camp. Tot i així, va ser el conjunt local qui va gaudir de les ocasions més clares del primer acte. Aquestes oportunitats van arribar en un potent xut dins l’àrea i en una acció individual, totes dues, però, es van topar amb un encertat Jaume Prado. El Lloret, per la seva part, ho va intentar amb un bon joc per bandes, amb Àlex Bertran i Héctor Cuenca, i amb un actiu Edu Urdiales, que va buscar, sense sort, la porteria rival. A la represa, va ser el Figueres qui més va buscar el gol durant el primer quart d’hora. A causa d’aquesta empenta, va arribar l’1-0 en contra, en un mà a mà del davanter rival Cruz amb Prado. El Lloret, després d’una sèrie de canvis ofensius de l’entrenador Ponsdomènech, va buscar l’empat i el va trobar gràcies al refús d’un defensor rival (Joel) que va significar l’1-1. Acte seguit, Cuenca va provar fortuna amb un xut des de fora l’àrea que va sortir fregant el pal dret de la porteria de Xavi. En el temps afegit, el Lloret va poder endur-se la victòria en dues accions de córner que van tenir Sergi com a protagonista i que van dur el nerviosisme a la graderia del Camp Municipal de Vilatenim, que va acabar demanant l'hora. El marcador, però, no va variar i el partit va finalitzar amb un treballat i merescut empat dels lloretencs.


Amb aquest empat, el Lloret es manté a la tercera posició amb 30 punts, a 8 del Camprodon, que és el segon classificat. El proper partit es jugarà a casa davant el FC Vilamalla, després d’una setmana en que s’aturarà la competició. L’encontre serà diumenge 21 de febrer, a partir de les 12 del migdia, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.


CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler (Inal, 85’), Héctor, Manel Pujadas; Batllosera (Àngel, 68’), Cháves (Sergi, 79’), Cuenca, Àlex Bertran (Pecci, 63’), Edu Urdiales (Cristian, 88’); i Riky


UE Figueres: Xavi; Christian, Bolasell, Alforcea, Joel; Casanova (Panareda, 46’), Ramos, Luque, Serrano (Robert, 75’); Cruz i Serra (Jairo, 46’)


Gols: 1-0 Cruz (62’) i 1-1 Joel (p.p.) (80’)


Àrbitre: Caicedo Iglesias. T.G.: pels locals Casanova, Alforcea i Jairo, i pels visitants Marc Soler, Edu Urdiales, Àlex Bertran i Cristian. T.V.: expulsat, per doble amonestació, l’entrenador del Lloret, Lluís Ponsdomènech (90’).


Incidències: Jornada 20 de la Primera Regional. Camp Municipal de Vilatenim (Figueres).


El millor del Lloret: Héctor Cuenca. El jove futbolista va firmar un dels seus millors partits amb la samarreta del primer equip. Va crear perill per la banda dreta i va ser un autèntic maldecap pels defensors locals al llarg del matx.