diumenge, 8 d’agost del 2010

CF LLORET 1 - 0 GIRONA FC (JUVENIL "A")

Debut amb victòria



Primer partit de pretemporada i primera victòria del CF Lloret (1-0) davant el Juvenil de la Divisió d’Honor del Girona FC. El gol va ser obra de Dani Pecci.


El nou Lloret d’Edu Urdiales s’estrena amb una victòria. El primer amistós de preparació es va jugar davant el Juvenil “A” del Girona FC, un equip amb molta qualitat que va posar les coses difícils als lloretencs. Tot i així, el triomf va ser pels locals gràcies a un gol de Pecci. Va ser un partit poc vistós, típic dels primers enfrontaments de pretemporada, i on l’afició va poder veure les cares noves que presenta l’equip: Chema Aguilera, Marc Ribas, Luis García i Dani Cuerva.


Durant el primer temps, Urdiales va apostar per un onze format amb Javi Tato a la porteria; una defensa amb Jordi Valls, Inal, Aguilera i Àlex Bertran; un mig del camp amb Jose Chaves, Marc Rivas i Héctor Cuenca, acompanyats per Luis García i Dani Cuerva per les bandes; amb Cristian com a davanter. Les ocasions, tot i que no van ser massa clares, van ser, majoritàriament, pel Lloret, però Cristian Cuerva, molt actiu en atac, no va estar encertat en els darrers metres. Per la seva part, el Girona va disposar d’un potent llançament des de llarga distància davant el qual Javi Tato va fer una gran intervenció. A la represa, carrusel de canvis (Prado, Sergi, Marc Soler, Manel Pujadas, Àngel, Batllosera, Alberto, Diego, Riky i Pecci). El partit va seguir amb la mateixa tònica, amb diverses alternatives pels dos equips, però sense massa clarividència en les oportunitats de gol. L’únic gol del partit va arribar a la mitja hora de joc (75’), obra de Dani Pecci, després de driblar el porter rival. Minuts abans, el propi Pecci ja havia gaudit d’una gran oportunitat que no va trobar porteria. El Girona, per contra, intentava assetjar, sense sort, l’àrea d’un atent Jaume Prado que va tenir un partit plàcid.


El Lloret continuarà treballant i disputant partits amistosos al llarg d’aquest mes, per afrontar el primer partit de lliga amb les màximes garanties.


CF Lloret: Tato; Jordi Valls, Inal, Aguilera, Àlex Bertran; Chaves, Ribas, Cuenca, Luis García, Dani Cuerva; i Cristian

També van jugar: Prado, Sergi, Marc Soler, Manel Pujadas, Àngel, Batllosera, Alberto, Zamora, Riky i Pecci


Gol: 1-0 Pecci (75’)


Incidències: Primer amistós de pretemporada. Camp Municipal El Molí.


(Foto: Diana Martínez)