diumenge, 15 d’agost del 2010

CF LLORET 6 - 3 CF LLORET "B"

El germà gran venç al petit



Victòria per golejada (6-3) del CF Lloret davant el Lloret “B” de la Segona Regional, en el segon partit amistós dels homes d’Edu Urdiales.


El primer equip del Lloret s’havia d’enfrontar, dissabte passat, a l’AD Guíxols de la Primera Catalana, però finalment el partit va quedar suspès. Per tal de no aturar el ritme de pretemporada, es va disputar un partit amistós davant l’equip amateur.


El segon onze d’Urdiales va ser el format per Tato a la porteria; Sergi, Inal, Chema i Àlex Bertran a la defensa; mig camp per José Chaves, Cuenca, Àngel, Riky i Diego; i Cristian Cuerva a la davantera. La primera plantilla va superar el Lloret “B”, amb una bona primera part, on van marcar Àngel Vadillo, Héctor Cuenca, Cristian Cuerva i Riky. A la segona meitat, amb l’entrada d’homes com Jaume Prado, Dani Cuerva, Albert Batllosera o Manel Pujadas, es va completar el segon test de pretemporada del Lloret. Un dels absents va ser Jordi Valls, que no va poder jugar a causa d’unes molèsties físiques.


D’aquesta manera, l’equip continuarà treballant amb la vista posada en el proper dia 12 de setembre, data en què el Lloret jugarà el seu primer partit de lliga al camp de l’Atlètic Bisbalenc.


(Foto: Diana Martínez)