divendres, 27 d’agost del 2010

UD CASSÀ 1 - 1 CF LLORET

Sensacions positives a falta de dues setmanes

Empat (1-1) del CF Lloret al camp de l’UD Cassà. El gol lloretenc va ser obra d’Àngel Vadillo, igualat a falta de deu minuts per l’equip rival.

Bona imatge la dels homes d’Edu Urdiales ahir dijous a Cassà de La Selva. Els lloretencs van disputar el cinquè amistós de pretemporada davant un rival de categoria superior, com és el Cassà de la Regional Preferent, que recordem que va renunciar a jugar a Tercera Divisió.

Tot i que encara queda molt per treballar, el Lloret va donar una imatge molt positiva i, poc a poc, es va acostant al que vol el tècnic. A la primera part, el domini va ser lloretenc i, gràcies a un gol d’Àngel Vadillo va arribar el 0-1. A la represa, la mateixa dinàmica, tot i que el Cassà va buscar l’empat i el va trobar quan faltaven deu minuts pel final, en una acció on els visitants van demanar fora de joc.

La propera cita pels homes d’Edu Urdiales serà diumenge a Tossa, en una nova edició del Torneig Selva Marítima, que es jugarà entre el CF Lloret, el CD Blanes de la Primera Catalana i l’equip amfitrió, el CF Tossa de la Primera Regional. Serà a partir de les 18:00h.