dilluns, 20 de setembre del 2010

CF LLORET 1 - 0 AE SANT GREGORI

Pecci i els primers punts



Victòria del CF Lloret per la mínima (1-0) davant l’AE Sant Gregori, en el partit corresponent a la segona jornada de la Primera Regional. L’únic gol de la tarda va ser obra de Dani Pecci.


Guanyar o guanyar. Aquesta era la idea d’Edu Urdiales i dels seus jugadors per afrontar el partit davant el Sant Gregori. Una derrota a casa faria tornar els dubtes i el Lloret ho va impedir. Tot i que no va ser un partit massa vistós, a mesura que van anar passant els minuts va anar guanyant en emoció, i més encara quan el Lloret va haver de jugar amb un home menys per una expulsió molt protestada d’Alberto Robledo.


Per la segona jornada, Urdiales no va repetir onze i va introduir tres canvis respecte l’onze que va caure per 4-1 a La Bisbal. Marc Soler va recuperar la titularitat al centre de la defensa, Alberto va tornar a ser titular després de vuit mesos, a causa de la seva greu lesió de la passada temporada, i Dani Cuerva va formar en l’atac.


L’inici del matx va tenir com a protagonista el que ha de ser l’home gol del Lloret aquesta temporada, Dani Pecci. El davanter lloretenc, quan encara no s’havia arribat al minut deu de partit, va enviar la pilota al fons de la porteria, amb una gran rematada de cap. El porter rival Donat va poder fer ben poc i els locals es van avançar. A partir d’aquí, el Sant Gregori va avançar les seves línies però amb prou feines va fer perillar l’àrea de Jaume Prado. A la mitja hora de joc, el Lloret va patir l’expulsió, molt rigorosa, d’Alberto Robledo, per una falta a mig camp que l’àrbitre Sánchez Morenate va interpretar com a agressió. Amb un home menys, els visitants van buscar l’empat abans del descans però la defensa lloretenca es va mostrar molt segura. A la represa, poques ocasions per part dels dos equips. El Lloret, intentant ocupar tots els espais del camp, va defensar-se amb les dents i va impedir que el rival trepitges l’àrea: un xut des de llarga distància i poc més. Els tres punts es van quedar a casa.


La primera victòria de la temporada deixa el Lloret a la desena posició, amb 3 punts. La propera jornada, els d’Edu Urdiales visitaran el camp de La Jonquera, l’actual líder de la Primera Regional. L’encontre està previst per a les 16:30h.


L’homenatge al gran capità



Abans del partit, Héctor Hermoso va ser homenatjat pels que han estat els seus companys de vestuari, que el van obsequiar amb una samarreta del Lloret dedicada per tots. Aquest és el reconeixement pel que ha estat durant molts anys un gran defensa i un gran capità, a més d’un exemple per l’esport lloretenc.

Gràcies per tot, Héctor!



CF Lloret: Prado; Sergi, Marc Soler, Chema, Manel Pujadas; Batllosera (Jordi Valls), Alberto, Dani Cuerva (Àlex Bertran), Ribas, Cristian (Riky); i Pecci (Cuenca)


AE Sant Gregori: Donat, Dídac, Costa, Pantin, Vilaró (Agulló), Albert, Carles (Boni), Vila (Dani), Berto, Manel i Sánchez


Gol: 1-0 Pecci (9’)


Àrbitre: Sánchez Morenate. T.G.: als locals Prado, Batllosera, Pecci, Cristian, Jordi Valls i Àlex Bertran, i als visitants Costa, Vilaró, Vila i Manel. T.V.: al lloretenc Alberto Robledo amb vermella directa (32’).


Incidències: Segona jornada de lliga de la Primera Regional. Camp Municipal El Molí.


La jornada 2 de la Primera Regional:

Lloret 1 – 0 Sant Gregori

Vilamalla 0 – 5 Ripoll

Tossa 4 – 1 Bosc de Tosca

Amer 1 – 1 Abadessenc

Sant Hilari 0 – 0 Besalú

Caldes 0 – 1 Quart

Bescanó 0 – 1 La Jonquera

Camprodon 3 – 2 Bisbalenc

Tordera 4 – 1 L’Escala


La classificació:

1- La Jonquera (6 punts)

2- Quart (6)

3- Ripoll (4)

4- Tordera (4)

...

10- Lloret (3)

...

15- L’Escala (1)

16- Caldes (0)

17- Sant Gregori (0)

18- Bosc de Tosca (0)


La propera jornada:

La Jonquera – Lloret (diumenge, a les 16:30h)

Vilamalla – Tossa

Bosc de Tosca – Amer

Abadessenc – Sant Hilari

Besalú – Caldes

Quart – Bescanó

Sant Gregori – Camprodon

Bisbalenc – Tordera

Ripoll – L’Escala


(Fotos: Diana Martínez)