dilluns, 27 de setembre del 2010

UE LA JONQUERA 1 - 3 CF LLORET

Bon vent de tramuntana

Victòria del CF Lloret a La Jonquera per un marcador d’1-3, en el partit corresponent a la tercera jornada de la Primera Regional. Dani Cuerva i Dani Pecci van avançar el Lloret, Alabert va retallar distàncies i, de nou, Pecci va sentenciar el partit.

Primera victòria fora. Els d’Edu Urdiales van jugar al camp del fins aleshores líder de la categoria i van sumar tres punts molt importants per no perdre de vista les primeres posicions en aquest primer tram de la temporada. Va ser un partit controlat pels lloretencs però a la vegada complicat, en especial per un factor fora de l’àmbit futbolístic: el vent. La forta tramuntana va dificultar el joc dels dos equips, però no va ser excusa, com tampoc ho va ser el terreny de joc de gespa natural, al qual els lloretencs van adaptar-s’hi de manera ràpida.

Només un canvi en l’onze titular respecte el que va vèncer davant el Sant Gregori. Aquest canvi va ser obligat, a causa de la sanció d’Alberto Robledo, que va veure la targeta vermella en la jornada anterior. Héctor Cuenca va ser l’encarregat d’ocupar la posició d’Alberto, acompanyant Albert Batllosera en el mig del camp.

Com en les dues jornades anteriors, el partit es va posar de cara molt d’hora. El Lloret va tornar a sortir amb molta intensitat i el primer gol va tornar a arribar abans del minut 10 de joc. El gol va ser obra de Dani Cuerva, que es va estrenar com a golejador quan només havien passat set minuts. Poc després, i sense deixar temps per a la reacció del rival, Dani Pecci va fer el 0-2 en el minut 15. Amb el marcador a favor, el Lloret va continuar dominant el joc, però La Jonquera va haver d’estirar les seves línies i va intentar retallar distàncies. Ho va aconseguir a poc pel descans. Va ser en una jugada a pilota aturada en que el local Alabert va enviar la pilota al fons de la porteria de Jaume Prado. Es va arribar al descans amb el momentani 1-2 i, a la represa, els d’Urdiales va seguir dominant mentre que La Jonquera buscava l’empat sense sort. Ja en el temps afegit, de nou Pecci, va fer el gol de la sentencia pel Lloret; un Dani Pecci que, amb aquest gol, ja en porta tres. El partit va finalitzar amb l’1-3 i els punts van volar cap a Lloret de Mar.

Amb aquest triomf, el Lloret es situa cinquè amb 6 punts. El proper partit pels homes d’Edu Urdiales serà davant l’UE Quart. Es podrà seguir dissabte vinent, a partir de les 16h, des del Camp Municipal d’El Molí.

UE La Jonquera: Sergio, Richard, Joel (Menéndez), Jesús, Madil, Hernández, Serra (Javi), Alabert, Quintana (Eladio), Mané (Sergio) i Andreu (Rubén)

CF Lloret: Prado; Sergi, Marc Soler, Chema, Manel Pujadas (Riky); Batllosera (Jordi Valls), Cuenca (Inal), Dani Cuerva (Àngel), Ribas (Chaves), Cristian; i Pecci

Gols: 0-1 Dani Cuerva (7’), 0-2 Pecci (15’), 1-2 Alabert (40’) i 1-3 Pecci (92’)

Àrbitre: Caicedo Iglésias. T.G.: al local Mané i als visitants Sergi, Manel Pujadas i Ribas.

Incidències: Jornada 3 de la Primera Regional. Camp Municipal (La Jonquera)