dilluns, 11 d’octubre del 2010

CE BESALÚ 1 - 3 CF LLORET

Jove victòria

Victòria del CF Lloret al camp del CE Besalú per un marcador d’1-3, en el partit corresponent a la jornada 5 de la Primera Regional. Cristian Cuerva va avançar els lloretencs però abans del descans el local Pujolràs va fer l’empat; a la represa, Vilar en pròpia porta i Héctor Cuenca van donar els tres punts als selvatans.

Cop d’autoritat i segona posició. El triomf al camp del Besalú significa la quarta victòria consecutiva d’un equip que ja ha presentat la seva ferma candidatura a ser un dels equips que a la part final de campionat estarà lluitant per la primera posició, que, recordem, aquesta temporada dóna accés a la Primera Catalana. Però, a més, serveix per agafar molta moral, en especial, per alguns dels més joves, com Cristian Cuerva i Héctor Cuenca, que han iniciat la lliga amb molt bon peu i que diumenge a Besalú van ser homes claus amb dos gols.

Edu Urdiales va presentar un onze marcat per les baixes en defensa del sancionat Marc Soler i del lesionat Chema Aguilera. Fins a sis canvis, respecte l’onze que va formar davant el Quart. Les novetats van ser les d’Inal, Batllosera, Chaves, Cristian i Ribas. A més de la titularitat de Javi Tato, que va haver de substituir Jaume Prado, que no va poder entrar durant tota la setmana per unes molèsties, i que va fer un bon partit.

Com ja és habitual, el Lloret va fer mal abans del primer quart d’hora. Cristian Cuerva va aprofitar una bona deixada de Marc Ribas per enviar la pilota al fons de la xarxa, en una bona definició davant el porter Pérez. Amb el marcador a favor, el Lloret va continuar dominant i el Besalú va haver d’estirar les seves línies per buscar l’àrea lloretenca. L’empat va arribar abans del descans, en un gran gol de Pujolràs des de llarga distància que va sorprendre Javi Tato. A la segona meitat, el Lloret va buscar el gol de la victòria però aquest no va arribar fins ens darrers minuts. El 2-1 va ser en pròpia porta, del defensor Vilar, després d’una jugada per banda esquerra de Cristian. Ja en el temps afegit, Héctor Cuenca, en una bona jugada personal, va sentenciar el partit amb el definitiu 1-3.

Amb aquest triomf, el Lloret es situa a la segona posició, amb 12 punts. El proper partit es jugarà a casa davant el CE Abadessenc. Es podrà seguir dissabte vinent, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp Municipal El Molí.

CE Besalú: Pérez, Oliver, Malagelada (Nelson), Vilar (Marc Parés), Frigola I, Frigola II, Pujolràs, Ruiz, Palmada, Vila, Corbalan (Joan Comas)

CF Lloret: Tato; Sergi, Inal (Dani Cuerva), Manel Pujadas, Àlex Bertran; Batllosera (Alberto), Chaves, Cuenca, Ribas (Àngel), Cristian; i Pecci (Diego)

Gols: 0-1 Cristian (10’), 1-1 Pujolràs (44’), 1-2 Vilar (p.p.) (80’) i 1-3 Cuenca (90’)

Àrbite: Valenzuela Uceda. T.G.: als locals Oliver, Frigola I i Pujolràs, i als visitants Sergi, Manel Pujadas, Chaves i Ribas

Incidències: Jornada 5 de la Primera Regional. Camp Municipal (Besalú).