dilluns, 4 d’octubre del 2010

CF LLORET 2 - 1 UE QUART

Remuntada contra l’adversitat

Victòria del CF Lloret a casa davant l’UE Quart per un resultat de 2-1, en el partit corresponent a la quarta jornada de la Primera Regional. Kiko Lazo, des del punt de penal, va obrir el marcador pels visitants, però Dani Pecci i Marc Ribas van fer els gols de la remuntada.

Amb patiment va arribar el tercer triomf consecutiu dels homes d’Edu Urdiales. No va ser gens fàcil i es va haver d’esperar fins als darrers minuts, ja que el Quart va defensar el resultat amb les dents i, a més, l’encontre va estar marcat per les polèmiques decisions de l’àrbitre del partit, Gómez Calcerrada, que es va mostrar massa sever a l’hora de mostrar targetes a tots dos equips. En total, entre grogues i vermelles directes, l’àrbitre va treure a passejar les seves targetes en disset ocasions.

Pel que fa a l’onze inicial, tres canvis respecte l’equip que va guanyar a La Jonquera. Jordi Valls va recuperar la titularitat, juntament amb Riky i Àlex Bertran, que van formar en l’atac.

Durant els primers minuts del partit, control per part del Lloret, tot i que sense crear perill a l’àrea rival. Tot va canviar en el minut 14, quan l’àrbitre del partit va ensenyar la segona targeta groga a Marc Soler per una falta i va assenyalar penal. Va ser una acció molt protestada per part dels jugadors lloretencs per la qual el conjunt rival es va veure afavorit. L’encarregat de llançar el penal va ser un ex del Lloret, Kiko Lazo, que no va perdonar i va obrir el marcador, tot i que Jaume Prado va estar a punt d'aturar el penal. A partir d’aquí, el Lloret va buscar l’empat amb insistència però sense massa encert en els darrers metres. Paral·lelament, les targetes grogues volaven per a cadascun dels equips sense cap mena de criteri. A la represa, es va consumar la remuntada del Lloret, però aquesta no va arribar fins els últims minuts. Abans, el Quart va patir l’expulsió de Peñacoba, per doble amonestació (55’). Per llavors, domini del Lloret que buscava l’àrea rival i que va tenir una doble oportunitat d’or en les botes de Dani Pecci, que no va poder aprofitar una clara acció de perill, després d’una bona jugada de Riky sobre la línia de fons. Tot i així, el propi Pecci es va refer i va aconseguir el gol de l’empat (el quart en el seu compte particular), superant per dalt al porter rival. Poc després, nova expulsió pel Quart, aquesta vegada per vermella directa a Peujolàs. Amb el Lloret buscant el gol a la desesperada, va aparèixer el cap de Marc Ribas, que va enviar la pilota al fons de la xarxa per fer el definitiu 2-1 i deixar els tres punts a casa.

És una victòria que situa el Lloret en la tercera posició amb 9 punts. El proper partit pels homes d’Edu Urdiales es jugarà al camp del Besalú; serà diumenge a les 4 de la tarda.

CF Lloret: Prado, Jordi Valls, Marc Soler, Chema, Manel Pujadas, Sergi (Batllosera), Cuenca, Riky (Chaves), Dani Cuerva (Ribas), Àlex Bertran (Cristian) i Pecci (Àngel)

UE Quart: Jiménez, Fredi (Alexis), Peujolàs, Sedeño, Peñacoba, Jaume (Campos), Kiko Lazo, Brice, Martínez (Cañada), Gregori i Casellas

Gols: 0-1 Kiko Lazo (p.) (18’), 1-1 Pecci (81’) i 2-1 Ribas (90’)

Àrbitre: Gómez Calcerrada. T.G.: als locals Prado, Jordi Valls, Chema, Sergi, Pecci, Ribas i el segon entrenador, Pere González, i als visitants Jiménez, Sedeño, Brice i Casellas. T.V.: per doble amonestació al jugador del Lloret, Marc Soler (14’) i el jugador del Quart, Peñacoba (55’), i per vermella directa als visitants Peujolàs (84’) i el porter suplent Vilanova (70’) quan es trobava a la banqueta.

Incidències: Jornada 4 de la Primera Regional. Camp Municipal El Molí (Lloret de Mar).