diumenge, 17 d’octubre del 2010

CF LLORET 5 - 0 CE ABADESSENC

Pecci lidera una golejada de liderat



Victòria i golejada del CF Lloret a casa davant el CE Abadessenc per un marcador de 5-0, en el partit corresponent a la jornada 6 de la Primera Regional. Dani Pecci, amb un hat trick, Héctor Cuenca i Àlex Bertran van ser els golejadors del partit.


Això va de debò. Els homes d’Edu Urdiales ja són líders en solitari de la Primera Regional, després de golejar per 5-0 un equip que encara no coneixia la derrota i que es preveia com un dur rival. No ho va ser tant de dur, ja que el Lloret es va mostrar molt superior i, des dels primers minuts, va col·locar-se per davant. Els lloretencs no van permetre cap opció als visitants, fins al punt que Jaume Prado es va convertir en un espectador més. Cop d’autoritat, cinquena victòria consecutiva i liderat en solitari, després de la derrota (2-1) del Ripoll al camp de l’Amer.


Edu Urdiales, que comptava amb les importants baixes de Chema Aguilera i Albert Batllosera, va introduir tres canvis en la formació titular: Jaume Prado va tornar a la porteria, després de superar les seves molèsties; Marc Soler va ocupar el centre de la defensa, un cop passada la seva sanció; i Dani Cuerva va formar en l’atac.


De nou, el Lloret es va avançar molt ràpid i abans del primer quart d’hora ja guanyava per 2-0. El primer (2’) va ser obra d’Héctor Cuenca, que va anotar el seu segon gol de la temporada, en una centrada per banda que el jove lloretenc va rematar sense oposició. Poc després (12’), Dani Pecci va fer el segon i, a partir d’aquí, l’encontre va quedar molt encarrilat pels interessos lloretencs. A més, va suposar un cop en la moral de l’Abadessenc, que amb prou feines va poder arribar a l’àrea de Jaume Prado. El Lloret, molt ben posicionat sobre el terreny de joc, va continuar creant ocasions de perill, sense encert de cara a porta. A la represa, la mateixa tònica i tres gols més. Dos d’aquests tres gols van ser d’un inspirat Dani Pecci, que ja suma 7 gols en 6 partits, una xifra més que esperançadora. El definitiu 5-0 va ser d’Àlex Bertran, amb un gran xut des de la frontal de l’àrea. Sense incidents, va finalitzar el partit: 5-0 i líders.


Amb aquests tres punts, el Lloret ja en suma 15. El proper partit pels homes d’Edu Urdiales serà al camp de l’EF Bosc de Tosca; serà dissabte vinent, a partir de les 16:15h.



CF Lloret: Prado; Sergi, Marc Soler (Jordi Valls), Inal (Àlex Bertran), Manel Pujadas; Chaves (Àngel), Cuenca (Riky), Dani Cuerva, Ribas, Cristian (Alberto); i Pecci


CE Abadessenc: Edu, Serra, Juan, Oller, Badosa, Pajares (Adil), Alexander, Ivan, Miki, Casas (Arnau) i Ferran


Gols: 1-0 Cuenca (2’), 2-0 Pecci (12’), 3-0 Pecci (55’), 4-0 Pecci (78’) i 5-0 Àlex Bertran (84’)


Àrbitre: Vela Lechuga. T.G.: als locals Sergi i Jordi Valls, i als visitant Pajares. T.V.: cap.


Incidències: Jornada 6 de la Primera Regional. Camp Municipal El Molí.



La jornada 6 de la Primera Regional:

Lloret 5 – 0 Abadessenc

Bisbalenc 0 – 2 Sant Gregori

L’Escala 2 – 1 La Jonquera

Amer 2 – 1 Ripoll

Sant Hilari 0 – 1 Tossa

Caldes 1 – 1 Vilamalla

Bescanó 2 – 0 Bosc de Tosca

Besalú 3 – 4 Camprodon

Tordera 5 – 1 Quart


La classificació:

1- Lloret (15 punts)

2- Ripoll (13)

3- Tordera (11)

4- Besalú (10)

...

15- Sant Gregori (6)

16- La Jonquera (6)

17- Caldes (3)

18- Sant Hilari (1)


La propera jornada:

Bosc de Tosca – Lloret (dissabte, 16:15h, Les Preses)

Vilamalla - Bescanó

Amer – Sant Hilari

Tossa – Caldes

Abadessenc – Camprodon

Besalú – Tordera

Quart – L’Escala

La Jonquera – Bisbalenc

Ripoll – Sant Gregori


(Fotos: Diana Martínez)