dilluns, 31 de gener del 2011

AE SANT GREGORI 3 - 4 CF LLORET

La Mare de Déu!

Victòria amb remuntada in-extremis del CF Lloret al camp de l’AE Sant Gregori, per un marcador de 3-4. Els gols lloretencs van ser obra d’Alberto Robledo, Héctor Cuenca, Àlex Bertran i Marcos Lema.

La sort del campió? Segurament sí. El Lloret va sumar tres punts que en el minut 89 de partit semblaven estar molt lluny del seu abast, quan perdien per 3-2. Una acció de penal, transformat per Bertran, i una genialitat del jove Marcos van servir per donar la volta al marcador i deixar el Sant Gregori com a cuer de la Primera Regional. Ja ho va dir l’entrenador, Edu Urdiales: aquests camps són ara els més perillosos. La plantilla lloretenca és conscient que no s’han de repetir errors com els de la temporada passada, quan l’equip va perdre punts a camps com els de Caldes de Malavella, Roses o Sant Joan de les Abadesses, que després es van trobar a faltar.

Amb les baixes importants de Marc Soler i Marc Ribas, el tècnic Edu Urdiales va introduir fins a quatre canvis en l’onze inicial. Manel Pujadas va tornar a l’equip després de la seva sanció i, van recuperar la titularitat Alberto Robledo, Dani Cuerva i Riky.

Alberto Robledo va ser qui va obrir el marcador amb el primer gol de la tarda que, a més, suposa el seu primer gol de la temporada. Quan encara no s’havia arribat al quart d’hora, el partit ja semblava encarrilat pel Lloret i de ben segur que ningú s’esperava el que passaria després. Els locals van respondre amb l’empat per mitjà de Paco, que va superar Jaume Prado. Tres minuts després (24’), però, Héctor Cuenca va tornar a posar als lloretencs en avantatge. El Sant Gregori, però, va tornar a igualar el matx, amb un gol de Pau García. A la represa, amb el Lloret buscant el gol de la victòria, els d’Edu Urdiales van encaixar un gol més que dificultava més la situació. Amb el resultat momentani de derrota per 3-2 es va arribar fins al minut 89 de partit. Els lloretencs mai van deixar de creure en la remuntada i la van trobar en el temps afegit. L’empat va arribar des del punts de penal, obra d’Àlex Bertran. Dos minuts més tard (92’), Marcos Lema es va estrenar amb l’equip lloretenc amb un bon gol que va provocar la bogeria en la banqueta del Lloret i que va donar la volta a un partit que, després de tot, semblava impossible de guanyar.

Amb aquesta victòria, el Lloret suma ja la barbaritat de 52 punts, a 14 del segon, el Ripoll, i a 20 del tercer, que és l’Abadessenc. La propera jornada es jugarà a casa i enfrontarà els homes d’Edu Urdiales davant el conjunt de La Jonquera. El partit es podrà seguir dissabte vinent a partir de les 4 de la tarda, des del Camp d’El Molí.

AE Sant Gregori: Donat, Isaac, Pantín (Bertu), Costa, Vilaró, Paco (Kiko), Pau García, Albert (Manel), Noguera (Àlex), Pau (Dani) i Carlos Sánchez

CF Lloret: Prado; Sergi (Jordi Valls), Chema, Manel Pujadas, Àlex Bertran; Chaves, Alberto (Àngel), Cuenca (Batllosera), Riky, Dani Cuerva; i Pecci (Marcos)

Gols: 0-1 Alberto (14’), 1-1 Paco (21’), 1-2 Cuenca (24’), 2-2 Pau García (32’), 3-2 Pau García (67’), 3-3 Àlex Bertran (p.) (90’) i 3-4 Marcos (92’)

Àrbitre: Valenzuela Uceda. T.G.: als locals Isaac, Pantín, Bertu, Costa, Pau García, Noguera i Dani, i als visitants Sergi, Àlex Bertran, Chaves i Dani Cuerva.

Incidències: Jornada 19 de la Primera Regional. Camp Municipal d’Esports (Sant Gregori)