dilluns, 17 de gener del 2011

CF LLORET 2 - 1 FC L'ESCALA

Dubten, remunten, pateixen i... guanyen!

Victòria del CF Lloret a casa davant el FC L’Escala, per un resultat de 2-1, en el darrer partit de la primera volta. El visitant Manu va avançar al conjunt rival, però els gols de Cristian Cuerva i Àngel Vadillo van servir per donar la volta al marcador.

Cada vegada és més complicat. Aquesta és la sensació que va deixar el partit jugat davant l’Escala. El Lloret va guanyar, però va haver de suar per fer-ho, ja que els rivals van vendre molt cara la seva derrota i, en alguns moments, van fer pensar a més d’un que l’espectacular ratxa de nou victòries consecutives i vuit triomfs de vuit partits com a local s’acabava. Però, un cop més, els lloretencs van saber aguantar i patir per continuar mantenint l’avantatge de 14 punts respecte el Ripoll, que no va fallar a Les Preses davant el Bosc de Tosca (1-3). Qui va punxar va ser l’Abadessenc, que va caure per la mínima a Vilamalla i que es distancia del Lloret, a la tercera posició, a 17 punts. Així doncs, una bona jornada pels d’Edu Urdiales, que ja pensen en treure’s l’espineta clavada que va deixar el primer partit de lliga davant el Bisbalenc.

Sorpreses en l’alineació. Un cop més, Urdiales va introduir canvis, en aquest cas tres de jugadors importants com Jose Chaves, Héctor Cuenca i Alberto Robledo. Les novetats van ser les d’Àngel Vadillo, Jordi Valls i Dani Pecci, que va tornar a ser la referència atacant del Lloret.

I també sorpresa en l’inici del partit. Quan només s’havien jugat 10 minuts, l’Escala va aprofitar un servei de córner per posar-se per davant en el marcador. El gol va ser obra de Manu. Moments de desconcert pels lloretencs, que van permetre al conjunt rival continuar arribant amb perill a l’àrea de Jaume Prado. Tot i així, la reacció va arribar abans del descans, en els minuts finals de la primera part, quan el Lloret va donar la volta al partit. L’empat va ser obra de Cristian Cuerva (38’), que va definir a la perfecció davant el porter rival Bustí. Tres minuts més tard, va arribar el 2-1, obra d’Àngel Vadillo, després d’una bona assistència de Riky. A la represa, l’àrbitre Ribas Serra i els seus assistents van voler sumar-se a la festa amb un ball de targetes (18) sense cap mena de coherència i que van perjudicar al Lloret. Quan encara quedaven 35 minuts pel final, Jordi Valls va veure la segona targeta groga i va ser expulsat. A partir d’aquí, els lloretencs van mostrar-se molt sòlids en defensa tot i jugar amb un home menys i van poder mantenir el resultat de 2-1. El més destacat de la segona part va ser el debut de Marcos Lema, un jove davanter que va formar part del Lloret en la seva etapa de futbol base.

Amb aquests tres punts, el Lloret ja en suma 46 i manté el coixí de 14 punts respecte el segon classificat, el Ripoll. La propera jornada enfrontarà el Lloret a l’Atlètic Bisbalenc, en el primer partit de la segona volta. Serà dissabte vinent, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp d’El Molí.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler, Chema, Manel Pujadas; Sergi, Àngel (Chaves), Riky (Dani Cuerva), Ribas (Alberto), Cristian (Cuenca); i Pecci (Marcos)

FC L’Escala: Bustí, Roca, Pau Ribas, Jordi Mir, Alexis (Lluis), Salans (Botxí), Diego, Pagés, Manu (Jonà), Éric i Maiki

Gols: 0-1 Manu (10’), 1-1 Cristian (38’) i 2-1 Àngel (41’)

Àrbitre: Ribas Serra. T.G.: als locals Manel Pujadas, Riky, Àngel, Pecci, Ribas, Cristian, Cuenca i Chaves, i als visitants Roca, Pau Ribas, Jordi Mir, Alexis, Salans, Diego, Pagés i Éric. T.V.: per doble amonestació al lloretenc Jordi Valls (55’).

Incidències: Jornada 17 de la Primera Regional. Camp d’El Molí (Lloret de Mar).