dilluns, 24 de gener del 2011

CF LLORET 3 - 0 AT. BISBALENC

Pecci els deixa glaçats

Victòria del Lloret en el primer partit de la segona volta per 3-0 davant el Bisbalenc. Els gols de la tarda van ser obra de Dani Pecci, per partida doble, i de Jose Chaves.

Els homes d’Edu Urdiales van recuperar el golaverage amb els de La Bisbal, ja que recordem que aquest havia estat l’únic equip que havia guanyat al Lloret (4-1 en l’anada). Els lloretencs es van treure l’espina clavada amb un bon joc en una tarda freda, molt freda a Lloret de Mar. Aquest equip no té pietat amb els seus rivals ni mostra cap mena de clemència. Amb certa comoditat, els locals van passar per damunt del Bisbalenc amb Dani Pecci com artífex de la victòria; un Dani Pecci que, per cert, en la celebració dels gols va mostrar una samarreta on hi posava “Som-hi Liso maricón”. Prado, sense problemes, la defensa segura com sempre i el mig del camp, amb Chaves com a motor principal, va funcionar a la perfecció.

Tres canvis en l’alineació d’Edu Urdiales: Jordi Valls i Manel Pujadas, per sanció, i Riky per decisió tècnica. Els seus llocs van ser ocupats per Àlex Bertran, Jose Chaves i Héctor Cuenca.

La primera part va ser de domini clar del Lloret i es va poder veure un bon joc per part dels locals. El primer gol va arribar abans del quart d’hora de joc, en una jugada d’estratègia, en un córner que va prolongar Marc Ribas i que Dani Pecci va finalitzar en gol. Passada la mitja hora de joc, i amb un clar domini lloretenc, el mateix Pecci va fer el segon de la tarda, al resoldre amb èxit davant el porter rival Carol. Només s’havia jugat una tercera part del matx i el Bisbalenc es quedava ja pràcticament sense opcions. A la represa, els de La Bisbal van estirar línies i van buscar, sense massa fortuna, la porteria de Jaume Prado, que va tenir un partit plàcid. A falta de deu minuts pel final, un altre córner va servir per a que Jose Chaves fes el seu primer gol de la temporada i el definitiu 3-0. El Bisbalenc, molt innocent, va gaudir d’una acció de penal per retallar distàncies, però el llançament va sortir desviat. En aquesta ocasió, Edu Urdiales no hi era sota els pals, a diferència de la temporada passada.

Amb aquests tres punts, el Lloret ja en suma 49 i manté la distancia de 14 punts respecte el Ripoll, que no va fallar en el seu desplaçament a Tordera (1-2). El proper rival serà el Sant Gregori, a domicili. El partit es jugarà dissabte a partir de les 16:30h.

CF Lloret: Prado; Sergi, Marc Soler, Chema, Àlex Bertran; Chaves, Cuenca (Dani Cuerva), Àngel (Alberto), Cristian (Batllosera), Ribas (Riky); i Pecci (Marcos)

At. Bisbalenc: Carol, Deulofeu, Casellas, Sergi, Soler, Gimeno, Bonet, Omar (Víctor), Devesa (Tostao), Enric i Gené (David)

Gols: 1-0 Pecci (12’), 2-0 Pecci (33’) i 3-0 Chaves (81’)

Àrbitre: Rivas Vizcaíno. T.G.: als locals Pecci i Cuenca, i al visitant David. T.V.: Cap.