dilluns, 10 de gener del 2011

CF TORDERA 1 - 4 CF LLORET

Desperten a la represa i golegen

Golejada i victòria del CF Lloret davant el CF Tordera per un marcador d’1-4, en el derbi de proximitat de la jornada 16 de la Primera Regional. Dos gols de Cristian Cuerva, des del punt de penal, i dos més de Dani Pecci van servir per donar els tres punts als d’Edu Urdiales.

Primer partit de l’any i primer triomf. Sembla que les vacances no han afectat als lloretencs que van tornar a passar per damunt del seu rival en una molt bona segona part. Va ser un partit amb moltes ocasions de gol a cadascuna de les porteries i on les defenses van haver d’intervenir amb freqüència. La del Lloret va tornar a demostrar la seva qualitat i, de nou, va firmar un partit gairebé impecable. El Tordera ho va intentar i va poder donar la sorpresa de la jornada, però els d’Edu Urdiales van tornar a demostrar el per què de la situació a la classificació: primers amb 14 punts d’avantatge, ja que Ripoll i Camprodon van punxar.

En l’alineació, la novetat destacada va ser l’absència del davanter Dani Pecci, que tornava a la convocatòria després de superar la seva lesió. En total quatre canvis respecte l’onze que va guanyar al Camprodon: Alberto, Chaves, Ribas i Cristian.

El joc en la primera part va ser molt travat, amb moltes interrupcions del joc i amb moltes protestes a l’actuació de l’àrbitre Juanes Vázquez. El Tordera va poder crear perill amb jugades a pilota aturada que no van trobar porteria; una d’elles es va estavellar en el travesser. Per la seva part, el Lloret, va intentar crear joc sense massa claredat i les arribades a l’àrea rival es limitaven a pilotades llargues sense massa perill. A la segona part, va despertar el Lloret. Passat el primer quart d’hora, el porter rival, Javi Mateos, cometia un clar penal sobre Cristian Cuerva que el propi davanter s’encarregava de transformar. Ho tornaria a fer pocs minuts després, en un penal que va suposar l’expulsió del defensor local Ramón Seco. Amb el 0-2 a favor, el Tordera va intentar retallar distàncies però es va trobar amb el 0-3, obra de Dani Pecci en una gran jugada combinativa del Lloret. En el tram final, un gran gol del rival Dan (1-3) i el definitiu 1-4 en el temps afegit, gràcies a Dani Pecci, que no va perdonar davant el porter rival.

El Ripoll va empatar (2-2 davant el Camprodon) i l’Abadessenc va perdre (0-1 contra el Bosc de Tosca); aquests resultats fan augmentar el coixí de punts, que s’eleva als 14 punts. El Lloret ja en té 43. El proper partit, a casa davant el FC L’Escala. Serà dissabte vinent, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp d’El Molí.

CF Tordera: Javi Mateos, Ramón Seco, Dan, Edu (Gratovil), Jofre (Jose Antonio), Edu Vega (Lucea), Víctor, Marc Velasco, Pep, Oriol Vila i Marc García (Ignasi Reig)

CF Lloret: Prado; Sergi, Marc Soler, Chema, Manel Pujadas (Àlex Bertran); Chaves (Batllosera), Alberto (Pecci), Cuenca; Riky (Jordi Valls), Ribas (Àngel) i Cristian

Gols: 0-1 Cristian (p.) (56’), 0-2 Cristian (p.) (60’), 0-3 Pecci (73’), 1-3 Dan (80’), i 1-4 Pecci (90’)

Àrbitre: Juanes Vázquez. T.G.: als locals Javi Mateos, Jofre i Víctor, i als visitants Manel Pujadas, Cuenca, Cristian, Riky i Jordi Valls. T.V.: per doble amonestació al jugador del Tordera Ramón Seco (59’).

Incidències: Jornada 16 de la Primera Regional. Camp Municipal (Tordera).