dilluns, 16 de maig del 2011

UE CAMPRODON 1 - 2 CF LLORET

Manel lidera l’excursió a Camprodon

Victòria del CF Lloret a Camprodon per un marcador ajustat d’1-2, en el partit corresponent a la jornada 32 de la Primera Regional. Manel Pujadas va ser l’autor del primer gol, però Plana, a la represa, va igualar el partit. A falta de quinze minuts, Juan Cruz va fer el definitiu 1-2.

Com diria Àlex Bertran, sembla que aquest Lloret encara en vol més. Després de l’ensopegada a Ripoll, tocava un altre llarg desplaçament fins a Camprodon, un escenari on la temporada passada es va lliurar una important batalla per la promoció. Aquesta vegada, però, les coses són molt diferents i ja cap dels dos equips s’hi jugava res. Només quedava la victòria de l’orgull com a màxima motivació. És un tram de lliga, per sort pel Lloret, descafeïnat per la part alta, però molt atractiu per la part baixa. Quan només queden dues jornades per finalitzar el campionat, encara hi ha sis equips pendents de saber si la temporada vinent es mantindran i jugaran a la nova Segona Catalana o, per contra, si perdran la categoria i jugaran a la Tercera Catalana. Ara per ara, el Bisbalenc, que és el novè classificat amb 44 punts, ja s’ha assegurat la permanència, mentre que Sant Gregori, Sant Hilari i Tossa ja són equips de Tercera Catalana. Ja només queda saber què passarà amb La Jonquera, Bosc de Tosca, Abadessenc, Amer, Vilamalla i Quart. En un principi, són sis places de descens, de les quals tres ja estan ocupades, però compte amb els descensos compensats, que també poden afectar a aquests equips i provocar més descensos.

Pel que fa al Lloret, una vegada més en aquest tram final de lliga, Edu Urdiales va haver d’ajudar-se dels juvenils per poder formar un equip. Van debutar amb la primera plantilla Gianni, Gerard, Álex i Nuha. Com ja va passar la setmana anterior, diversos jugadors de la primera plantilla van ser presents a la victòria del Lloret “B” a Fornells (1-2), on el gol de la victòria lloretenca va ser obra d’Ángel Vadillo en l’últim minut. Tornant a l’onze titular d’Urdiales, les novetats van ser les de Marc Ribas, que tornava després de la seva sanció per 5 targetes, Gianni, Gerard i Juan Cruz.

Qui va liderar aquesta victòria va ser el capità Manel Pujadas. No és habitual que veiem el seu nom en l’apartat de golejadors, però diumenge, a Camprodon, el gran capità d’aquest equip va transformar un llançament de falta directa de manera magistral i va fer pujar el primer gol de la tarda al marcador. Amb el 0-1 favorable es va arribar al descans. A la represa, quan només havien passat 4 minuts, el local Plana va superar Gianni i va fer l’empat momentani. En el tram final del matx, el juvenil Juan Cruz es va estrenar com a golejador amb el primer equip col·locant el definitiu 1-2 després d’un contraatac que va donar la victòria al conjunt lloretenc.

Amb aquests tres punts, el Lloret ja en suma 85. La propera jornada serà l’última en que els lloretencs jugaran com a locals. Intentaran mantenir la ratxa de victòries al Camp del Molí davant el Tordera. El partit es jugarà dissabte a partir de les 4 de la tarda.

UE Camprodon: Sala, Garriga, Codina (Bernat), Prieto, Boby (Fernández), Eric Galcerán, Karam, Molina (Martí), Plana (Vila (Rionell)), Luque i David

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls, Marc Soler, Chema, Manel Pujadas; Batllosera (Marcos), Gerard (Chaves), Dani Cuerva (Álex), Cruz, Ribas; i Pecci (Nuha)

Gols: 0-1 Manel Pujadas (15’), 1-1 Plana (49’) i 1-2 Cruz (75’)

Àrbitre: Nogareda Sala

Incidències: Jornada 32 de la Primera Regional. Camp de la Vila (Camprodon).