diumenge, 18 de setembre del 2011

CF LLORET 3 - 1 CE FARNERS

Cristian i Jona decideixen en el derbi

Primera victòria del CF Lloret a la Primera Catalana per un marcador de 3-1, en el partit corresponent a la segona jornada, jugat davant el CE Farners. Jona va fer el primer de la tarda i Cristian va posar el 2-0; el visitant Marc Casas va retallar distàncies però, de nou, Cristian va sentenciar el partit.

El derbi es queda a casa. El retorn de la Primera Catalana a Lloret de Mar no va poder tenir un millor resultat i una millor imatge: la d’un equip i una afició en perfecta sintonia. La grada del Camp Municipal d’Esports feia goig i va convertir-se en el jugador número 12 d’un Lloret que va demostrar que vol i que està capacitat per a fer coses importants en aquesta categoria. El derbi davant el Farners va ser un partit molt intens, molt dur i, com no, carregat de polèmica a causa de l’actuació del col·legiat Montoro Morcillo que no va deixar ningú indiferent amb les seves decisions. Amb el pas dels minuts, el partit va guanyar en emoció i, si bé és cert que no es va poder presenciar un bon futbol, l’encontre va ser molt atractiu, entre dos conjunts que tenen molt a dir en aquesta categoria.

Edu Urdiales va tornar a apostar per Gianni a la porteria. En la defensa, una novetat, la de Marc Soler, que va acompanyar a Jordi Valls, Chema i Manel Pujadas. Al mig del camp, Sergi va entrar en l’equip i va formar un mig del camp amb Ángel i Marc Ribas. La tripleta atacant va estar formada per Jona, Ivi i Dani Pecci.

El partit va començar amb una intensitat molt alta i la polèmica no es va fer esperar. Quan només s’havien jugat 8 minuts, el Lloret, per mitjà de Dani Pecci, va enviar la pilota al fons de la xarxa, però el gol va ser anul·lat per fora de joc. Sense un possessor clar de la pilota van anar transcorrent els minuts i les males notícies van arribar a la banqueta local. Després d’un xoc amb un rival, Jordi Valls, amb dolor a l’espatlla, va haver de ser substituït. Va entrar Cristian i Sergi va passar al lateral dretà. El joc va seguir i la millor ocasió va arribar per part dels visitants, que van estavellar una pilota al pal de la porteria de Gianni. Qui va estar més encertat, però, va ser Jona. A poc pel final, el que ha estat un dels nous reforços de la temporada, va aprofitar una errada del porter Martí per fer l’1-0 a porteria pràcticament buida. Amb victòria momentània d’1-0 es va arribar al descans. A la segona meitat va aparèixer un jugador que se l’esperava des de fa temps. Després d’una lesió que el va tenir fora de combat durant tota la segona volta de la passada temporada, Cristian Cuerva va tornar a mostrar la seva qualitat i a decidir el partit amb dos gols. El primer d’ells va arribar al quart d’hora de joc de la represa, en una rematada de cap, després d’una pentinada de Marc Ribas. A partir d’aquí, el Farners va buscar el gol però la defensa lloretenca es va mostrar molt sòlida. Tot i així, els de Javier Salamero van poder retallar distàncies per mitjà de Marc Casas, que va rematar de cap una centrada des de la banda esquerra (83’). Aquesta vegada, el Lloret no es va deixar sorprendre i va fer el 3-1, gràcies a Cristian Cuerva, que va aprofitar una greu errada d’un defensor visitant, que va cedir la pilota a l’atacant lloretenc. Sense incidents i amb una forta ovació de la grada lloretenca va finalitzar el partit que va deixar els primers tres punts a casa.

La propera jornada, els homes d’Edu Urdiales jugaran al camp de l’UD Gramanet Milan. L’encontre es jugarà diumenge, a partir de les 11.45h.

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls (Cristian), Marc Soler, Chema, Manel Pujadas; Sergi, Ángel, Ribas (Cuenca); Ivi (Dani Cuerva), Jona (Àlex Bertran) i Pecci (Kuku)

CE Farners: Martí, Alfons, Isaac, Padrós, Riart, Criado (Fajardo), Marc Vilà (Carlitos), Herrera, Marc Casas, Martín (Rueda) i Ivan García (Ricki Solà)

Gols: 1-0 Jona (43’), 2-0 Cristian (60’), 2-1 Marc Casas (83’) i 3-1 Cristian (89’)

Àrbitre: Montoro Morcillo. T.G.: als locals Ángel, Jona i Cristian. T.V.: expulsat el visitant Marc Casas (70’) per vermella directa quan es trobava a la banqueta.

Incidències: Segona jornada de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

La jornada 2 de la Primera Catalana:

Lloret 3 – 1 Farners

Montcada 2 – 6 Gramanet Milán

Mollet 1 – 1 Júnior

San Lorenzo 2 – 1 Peralada

Guíxols 1 – 2 San Cristobal

Ripollet 3 – 1 Palamós

Manresa 1 – 2 Vilassar

Premià 0 – 4 Cerdanyola

Figueres 1 – 1 Avià

La classificació:

1- Cerdanyola (6 punts)

2- San Cristobal (6)

3- Gramanet Milán (4)

4- Ripollet (4)

...

9- Lloret (3)

...

15- Montcada (1)

16- Guíxols (0)

17- Manresa (0)

18- Premià (0)

La propera jornada:

Gramanet Milán – Lloret (diumenge, 11.45h)

Mollet – San Lorenzo

Peralada – Montcada

Farners – Guíxols

San Cristobal – Ripollet

Palamós – Manresa

Vilassar – Premià

Cerdanyola – Figueres

Júnior - Avià


(Fotos: Diana Martínez)