dilluns, 24 d’octubre del 2011

CD MONTCADA 2 - 1 CF LLORET

I a sobre, en Jaume l’havia aturat!

Derrota del CF Lloret a Montcada per un marcador de 2-1, en el partit corresponent a la jornada 7 de la Primera Catalana. Frigola va avançar als locals en la segona part però Bader, en els últims instants del temps reglamentari, va fer l’empat. En el temps afegit, però, un penal en contra va sentenciar el Lloret i va deixar els homes d’Edu Urdiales sense els punts.

Més mala sort, impossible. Que el visitant s’avanci en el marcador a la segona meitat i per mitjà d’una jugada a pilota aturada fa mal. Però que aconsegueixis empatar en el tram final i que ho perdis tot en el temps afegit i, a sobre, en el rebot d’un penal, encara fa més mal. Això és el que va passar i el regust de boca amb que van marxar els jugador i aficionats lloretencs va ser molt i molt dolent. De nou, un rival que no va ser superior al Lloret va deixar als d’Edu Urdiales amb les mans buides i tornant cap a Lloret de Mar amb 0 punts, i és que l’equip encara no ha aconseguir sumar en cap dels quatre desplaçaments. La història es repeteix i els petits detalls que et fan perdre un partit tornen a aparèixer jornada a jornada. El cas és que el Lloret ha de començar a sumar de tres en tres per sortir d’aquesta mala dinàmica de resultats i per no quedar estancat a les darreres posicions.

Pel que fa a l’alineació, Edu Urdiales va introduir dos canvis respecte l’onze titular que va empatar la passada jornada a casa davant el San Lorenzo. Jordi Valls va tornar a la titularitat, després de les seva lesió, i Marc Ribas va recuperar el seu lloc en la formació inicial.

Va ser un partit molt igualat però on el Lloret va ser qui va proposar un joc més combinatiu que no pas el Montcada. Els locals, aprofitant l’alçada del seu davanter, van buscar un joc més directe cap a la porteria de Jaume Prado. El partit va arribar al descans amb el marcador inicial de 0-0. L’encontre es va decidir en el segon temps i qui va donar el primer cop va ser el Montcada, per mitjà de Frigola, que va ser l’autor de l’1-0. El gol rival va arribar a pilota aturada, en una falta lateral que va arribar fins al segon pal i que va sorprendre a la defensa lloretenca. El Lloret, amb tot un seguit de canvis ofensius, va poder trobar l’empat però aquest no va arribar fins el minut 88. El jove Bader va aprofitar tot una sèrie de rebutjos dins l’àrea per enviar la pilota al fons de la xarxa i anotar el seu primer gol oficial amb la samarreta del primer equip. És el primer gol dels molts que arribaran. Semblava que el partit acabaria amb repartiment de punts, però el Lloret va sortir a per totes, en busca de la victòria en el temps afegit però es trobar amb tot el contrari. Un contraatac local va provocar que el capità, Manel Pujadas, fes caure un jugador del Montcada dins l’àrea. Era el minut 94. El penal va ser aturat per Jaume Prado, però Esplugas, enmig d’un mar de cames, va introduir la pilota al fons de la porteria lloretenca. Ja no quedava temps per res més. Els tres punts es van quedar a Montcada.

Aquesta derrota envia al Lloret a la quinzena posició amb només 5 punts. La propera jornada, arriba el cuer, el Júnior. L’encontre es podrà seguir dissabte vinent, a partir de les 16:00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CD Montcada: Plancheria, Fernández, Esplugas, Frigola, Pueyo, Osuna, Sánchez (Pacheco, 88’), Armengol (Emmanuel, 84’), Solano (Ramos, 87’), Tamudo (Sanchís, 80’) i Cuéllar (Amador, 55’)

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Sergi, Manel Pujadas, Àlex Bertran (Pecci, 83’); Ángel, Cuenca (Cristian, 66’), Ribas; Ivi (Bader, 78’), Jona (Kuku, 73’) i Dani Cuerva (Riky, 61’)

Gols: 1-0 Frigola (69’), 1-1 Bader (88’) i 2-1 Esplugas (94’)

Àrbitre: Robas Bondia. T.G.: als locals Esplugas, Tamudo i Sanchís, i als visitants Sergi i Jona. T.V.: al capità del Lloret, Manel Pujadas, per vermella directa (94’).

Incidències: Jornada 7 de la Primera Catalana. Camp La Ferreria Nou (Montcada i Reixac).

(Fotos: Diana Martínez)