diumenge, 16 d’octubre del 2011

CF LLORET 0 - 0 UD SAN LORENZO

Quan la piloteta no vol entrar

Empat sense gols entre el Club de Futbol Lloret i el San Lorenzo, en el partit corresponent a la sisena jornada de lliga de la Primera Catalana. El Lloret va gaudir de les millors ocasions però va veure com, a última hora, Jaume Prado salvava l’equip.

El Lloret segueix immers en la mala ratxa de resultats però el cert és que davant el San Lorenzo l’equip va mostrar una imatge diferent a la de partits com els del Peralada o el Mollet. Els d’Edu Urdiales, que van merèixer la victòria, van mostrar molta més intensitat i un alt ritme, tot i que encara s’espera un millor joc. Però el fet és que el Lloret es troba en el bon camí i les sensacions són diferents. Dissabte, davant el San Lorenzo, l’equip va gaudir de bones i nombroses oportunitats de gol, però la pilota no va voler entrar i el porter rival Font va tenir una gran tarda, aturant tots els xuts dels atacants locals. D’aquests atacants, van destacar Dani Cuerva i Jona, que van estar molt actius, el primer en la punta de l’atac i el segon desbordant per banda esquerra. A la porteria, de nou, Jaume Prado, que va deixar el portal a 0 per primera vegada aquesta temporada i va ser decisiu en els minuts finals. El temps dirà si aquest punt davant el San Lorenzo és o no és positiu.

Com ja és habitual, Edu Urdiales va introduir canvis en l’alineació. Jaume Prado va continuar a la porteria amb una defensa sense massa experiments amb Sergi Ordóñez, Marc Soler, Manel Pujadas i Àlex Bertran. Al centre del camp, Ángel Vadillo va tornar a ser titular, aquesta vegada juntament amb Ivi Sebastian i Héctor Cuenca. La tripleta atacant va estar formada per Riky Serralunga, Dani Cuerva i Jona Rodríguez. Per primera vegada, ni Pecci, que va ser suplent, ni Kuku, que no va ser convocat, van ser la referència ofensiva del conjunt lloretenc.

No es va veure massa bon futbol a la primera meitat però sí un Lloret molt més intens i agressiu que en jornades anteriors. La gran igualtat en el centre del camp i les jugades ràpides al contraatac van marcar el primer temps, on el Lloret va comptar amb Dani Cuerva com a màxima referència ofensiva i com a protagonista de les millors opcions de gol. El davanter lloretenc va disposar de diverses oportunitats, la millor d’elles en una pilotada llarga de Jaume Prado que Cuerva va rematar de cap després d’una sortida a la desesperada del porter rival Font. Malauradament, la jugada no va acabar en gol. El San Lorenzo, per la seva part, oferia jugades ràpides per banda amb el seu davanter, Hassen, que, amb la seva velocitat, va posar en problemes a la defensa lloretenca. A la represa, el Lloret va merèixer la victòria. Almenys, la va merèixer per ocasions. Amb l’entrada d’homes d’atac com Dani Pecci, Cristian Cuerva i Marc Ribas, el Lloret va apretar de valent i va arribar amb molt de perill a l’àrea rival. Malgrat els esforços dels locals, totes les jugades acabaven amb una bona intervenció del porter Font, que va ser l’heroi del seu equip i va evitar una victòria segura dels lloretencs. En els darrers minuts, però, el San Lorenzo va fer arribar el suspens a la grada quan Hassen es va plantar sol davant Jaume Prado. Com ja va passar fa dues setmanes davant el Peralada, el porter lloretenc va salvar el punt amb una bona aturada, que va fer que tots els aficionats del Lloret tornessin a respirar tranquils. Amb alguna que altra protesta al col·legiat del partit, Rodríguez Enrique, per tallar diverses jugades d’atac, va finalitzar el partit amb el marcador inicial de 0-0.

Amb aquest punt, el Lloret continua situat a la zona baixa de la classificació. La propera jornada, els homes d’Edu Urdiales buscaran sumar els tres punts per escalar posicions. Ho faran al camp del CD Montcada. Serà diumenge vinent, a partir de les 12 del migdia.

CF Lloret: Prado; Sergi, Marc Soler, Manel Pujadas, Àlex Bertran; Àngel, Cuenca (Ribas, 70’), Ivi (Cristian, 77’); Riky (Bader, 82’), Jona (Batllosera, 90’) i Dani Cuerva (Pecci, 66’)

UD San Lorenzo: Font, Hidalgo, Campuzano, Martín (Fernánez, 80’), Ros, Martínez, Pérez (Delgado, 75’), Ortega, Jiménez (Corral, 56’), Cardenas i Hassen (Cadafalch, 88’)

Àrbitre: Rodríguez Enrique. T.G.: als locals Riky, Manel Pujadas, Àngel, Marc Soler i l’entrenador Edu Urdiales, i als visitants Hidalgo i Hassen. T.V.: Cap.

Incidències: Jornada 6 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Fotos: Diana Martínez)


PRIMERA CATALANA

La jornada 6 de la Primera Catalana:

Lloret 0 – 0 San Lorenzo

Montcada 1 – 0 Júnior

Guíxols 0 – 2 Mollet

Ripollet 0 – 4 Peralada

Manresa 3 – 2 Gramanet “B”

Premià 2 – 1 Farners

Figueres 3 – 0 San Cristobal

Avià 3 – 2 Palamós

Cerdanyola 0 – 0 Vilassar de Mar

La Classificació:

1- Avià (12 punts)

2- Vilassar de Mar (12)

3- San Cristobal (12)

4- Peralada (11)

...

14- Lloret (5)

15- Ripollet (5)

16- Guíxols (3)

17- Manresa (3)

18- Júnior (2)

La propera jornada:

Montcada – Lloret (diumenge, 12:00h)

San Lorenzo – Guíxols

Mollet – Ripollet

Peralada – Manresa

Gramanet “B” – Premià

Farners – Figueres

San Cristobal – Avià

Palamós – Cerdanyola

Júnior – Vilassar de Mar