dilluns, 3 d’octubre del 2011

CF LLORET 1 - 1 CF PERALADA

No va ser el dia

Empat del CF Lloret a casa davant el CF Peralada (1-1) en el partit corresponent a la quarta jornada de la Primera Catalana. Dos gols en pròpia porta van decidir el partit. El local Sergi Ordóñez va avançar als rivals i el visitant Armengol va posar el definitiu empat.

El “pitjor partit” de l’era Edu Urdiales. Així van definir l’empat davant el Peralada el mateix entrenador i gran part de l’afició lloretenca que es va acostar al Camp Municipal d’Esports a presenciar l’encontre. Ni Lloret ni Peralada van oferir un bon futbol i l’encontre es va traduir en pilotades llargues i amb moltes interrupcions en el joc. Va ser un mal dia per a la majoria dels jugadors, però el cas és que l’equip continua demostrant que no és inferior, de moment, a cap equip amb el que s’ha vist les cares. Dissabte, amb dos homes menys, per les expulsions de Sergi i Chema, els d’Edu Urdiales van poder endur-se els tres punts. Un cop vist el partit, l’empat va ser un resultat just.

La novetat més destacada en l’alineació va ser el retorn a la titularitat de Jaume Prado, que va ser suplent de Gianni en les tres primeres jornades. Prado, com s’esperava, va seguir donant la seguretat de temporades anteriors, salvant, fins i tot, un punt en l’últim minut.

La primera part va començar amb una gran ocasió de gol que el Lloret va fabricar en els primers minuts de joc. Jona, després d’una jugada combinada, va fer que el veterà porter Buendia intervingués per enviar la pilota a córner. Però això no va tenir continuïtat i l’encontre va caure en un excés de pilotades llargues sense sentit i amb un joc imprecís al centre de camp per part dels dos conjunts. Un possible penal a Cristian Cuerva i un gol anul·lat a Kuku van ser les primeres accions polèmiques de l’àrbitre Carmona Martínez, que tampoc va tenir el seu dia, ni molt menys. En el minut 28 va arribar el primer gol de la tarda i, per desgràcia, aquest va ser de Sergi en pròpia porta, ell no volia. El defensor lloretenc va introduir la pilota dins la seva porteria després que aquesta sortir rebutjada en una aturada de Jaume Prado. Curiosament, dos minuts més tard (30’), el Peralada va tornar el regal per mitjà d’Armengol, que va batre al seu propi porter, després d’un servei de falta de Cristian, i va col·locar en el marcador el que seria el definitiu 1-1. A la represa, el joc encara va ser més poc fluid i cap dels equips va aconseguir fer un bon futbol. La millor ocasió pel Lloret va arribar per mitjà de Bader, qui va enviar la pilota fregant el pal després de marxar de dos defensors i plantar-se sol davant Buendia. En el minut 71, les forces van quedar desigual arran de l’expulsió per doble amonestació de Sergi Ordóñez. Més tard, ja en el 86’, va ser Chema Aguilera qui va veure la segona targeta groga. Un càstig molt sever per part de Carmona Martínez. La tensió va arribar a la banqueta i va provocar l’expulsió del segon entrenador local, Pere González. En els darrers minuts, i amb dos homes menys, el Lloret va poder endur-se la victòria, en una rematada de Dani Cuerva, a la sortida d’un córner. En l’últim segon de partit, però, va haver d’aparèixer Jaume Prado per salvar un punt amb una gran aturada en un llançament de falta.

Amb aquest punt, el Lloret en suma 4 i es situa a la dotzena posició. El proper partit pels homes d’Edu Urdiales serà a domicili, en el camp del CF Mollet. L’encontre es jugarà diumenge vinent a partir de les 12 del migdia.

CF Lloret: Prado; Sergi, Chema, Manel Pujadas, Àlex Betran; Ángel, Ribas (Cuenca, 46’); Riky (Dani Cuerva, 78’), Cristian (Ivi, 69’), Jona (Bader, 50’); i Kuku (Pecci, 46’)

CF Peralada: Buendia, Martínez, Armengol, Gálvez, Chacón (Arranz, 72’), Sánchez (Carbó, 87’), Barry, Planadevall (Mateo, 57’), Pastor, García i Bermúdez

Gols: 0-1 Sergi (p.p.) (28’) i 1-1 Armengol (p.p.) (30’)

Àrbitre: Carmona Martínez. T.G.: als locals Prado, Bader i Cuenca, i als visitants Buendia, Chacón i Planadevall. T.V.: expulsats, per doble amonestació els jugadors del Lloret, Sergi (71’) i Chema (86’), i per vermella directa, el segon entrenador local, Pere González (87’).

Incidències: 4a jornada de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

La jornada 4 de la Primera Catalana:

Lloret 1 – 1 Peralada

Montcada 0 – 2 Mollet

San Lorenzo 1 – 0 Júnior

Guíxols 2 – 1 Gramanet “B”

Ripollet 2 – 2 Farners

Manresa 2 – 3 San Cristobal

Premià 1 – 2 Palamós

Figueres 0 – 2 Vilassar de Mar

Avià 1 – 1 Cerdanyola

La classificació:

1- San Cristobal (12 punts)

2- Vilassar de Mar (10)

3- San Lorenzo (10)

4- Avià (8)

...

12- Lloret (4)

...

15- Montcada (2)

16- Júnior (1)

17- Premià (0)

18- Manresa (0)

La propera jornada:

Mollet – Lloret (diumenge, a les 12)

San Lorenzo – Montcada

Peralada – Guíxols

Gramanet “B” – Ripollet

Farners – Manresa

San Cristobal – Premià

Palamós – Figueres

Vilassar de Mar – Avià

Júnior – Cerdanyola

(Fotos: Diana Martínez)