dilluns, 14 de novembre del 2011

CF RIPOLLET 1 - 1 CF LLORET

Marc Ribas, en el moment just

Empat del CF Lloret a Ripollet en l’encontre de la jornada 10 de la Primera Catalana. Un gol de Marc Ribas en el minut 83 va servir per igualar un marcador que havia inaugurat el local Eduard Bravo.

No perdre fora i guanyar els partits de casa. Aquesta és la mentalitat i l’objectiu que té el Lloret per sortir de la zona baixa de la classificació. Amb aquest empat a Ripollet, els tres punts aconseguits la passada jornada davant el Guíxols són bons. I aquest punt també ho serà, de bo, si s’aconsegueix la victòria la propera jornada a casa davant el Manresa. L’encontre davant el Ripollet no va ser gens còmode i es va tornar a veure un equip inferior en qualitat al Lloret però que va dominar en el marcador durant molts minuts. El joc directe, amb pilotades llargues imposat pels locals, va condicionar el joc dels homes d’Edu Urdiales, que els hi va costar baixar la pilota i jugar pel terra. Tot i així, l’únic que va proposar un joc atractiu pels espectadors va ser el Lloret. L’equip va haver de treballar de valent per sumar un punt que els deixa fora dels llocs de descens, tot i que la classificació, per la part baixa, continua molt igualada.

Només dos canvis en l’onze titular d’Edu Urdiales. El tècnic va donar entrada a Cristian Cuerva i Riky, que van recuperar la titularitat després de diverses jornades entrant com a suplents. De nou, com a referència ofensiva, hi va ser present el jugador del Juvenil “A”, Nuha, que va tornar a firmar un bon partit amb la samarreta del Lloret.

La primera meitat no va ser vistosa, ni molt menys, per part de cap dels dos equips. Mentre el Ripollet limitava el seu joc a pilotades llargues al seu davanter, el Lloret no aconseguia fer tres passades seguides i totes les pilotes en atac morien en una altra pilotada dels centrals locals. Tot i així, els d’Edu Urdiales van gaudir de bones oportunitats de gol, la primera d’elles va ser de Riky, que va finalitzar, enviant la pilota per sobre del travesser, una jugada de Cristian Cuerva. Malauradament, la primera arribada del Ripollet a l’àrea lloretenca va suposar el primer gol de l’encontre. Va ser a la sortida d’un córner que Eduard Bravo va rematar sense oposició davant un venut Jaume Prado que poca cosa més va poder fer. El joc no era fluid però, tot i així, el Lloret va poder marxar al descans amb l’empat, i és que Héctor Cuenca va disposar de dues bones ocasions que es van perdre per mala fortuna. A la represa, i sota una intensa pluja, els selvatans van oferir una millor imatge i es van convertir en els dominadors de la pilota. Les alternatives, malgrat tot, van estar molt repartides i es van veure oportunitats clares de gol en totes dues porteries. En especial en el tram final del partit, moment en el qual el Lloret va trobar el camí del gol. L’empat va arribar en un servei de falta de Jona que Marc Ribas, de manera acrobàtica i després d’una sèrie de rebutjos, va enviar al fons de la porteria d’Aumatell. A partir d’aquí es va entrar en uns 10 minuts finals plens de bogeria. Les basses que s’anaven formant sobre la gespa i la igualtat en el resultat van provocar una situació plena d’emoció, fruit d’un partit que, per llavors, ja s’havia trencat totalment. Jaume Prado va estar molt atent en totes les arribades del Ripollet i en cap moment va donar la sensació que li relliscaria la pilota de les mans. A l’altra àrea, la millor ocasió va ser per Dani Cuerva, que a porteria mig-buida va veure com el seu xut era frenat per les bases del camp i refusat, en última instancia, per un defensor local. Repartiment de punts i tots ben molls cap a Lloret de Mar.

Amb aquest punt, el Lloret surt de les posicions de descens, però és manté a la zona baixa amb 9 punts. La propera jornada, partit davant un altres dels rivals directes en la lluita per la permanència, el CE Manresa. El partit es jugarà dissabte vinent, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Ripollet: Aumatell, Donoso, Raga, Bravo, Carreras, Fons, Solanas, Novo, Bernal, Torres (Morera, 81’) i Casado (Sánchez, 66’)

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler (Àlex Bertran, 46’), Sergi, Manel Pujadas; Ivi (Dani Cuerva, 77’), Batllosera (Ángel, 53’), Cuenca (Ribas, 68’); Cristian (Jona, 53’), Riky i Nuha

Gols: 1-0 Bravo (12’) i 1-1 Ribas (83’)

Àrbitre: Camí Monsonis. T.G.: als locals Torres i Bravo, i al visitant Ivi. T.V.: Cap.

Incidències: Jornada 10 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Ripollet).

(Fotos: Diana Martínez)