dilluns, 28 de novembre del 2011

PREMIÀ CE 2 - 3 CF LLORET

La primera a fora

Victòria del Lloret, amb remuntada inclosa, per 2-3 al camp del Premià, en el partit corresponent a la jornada 12 de la Primera Catalana. En el primer temps els locals es van avançar en un penal transformat per Ponce, però Batllosera va aconseguir l’empat. A la represa, Keita va tornar a posar per davant al Premià però els gols de Jona i Dani Cuerva van servir per donar la volta al partit.

Fins a la jornada 12 no ha pogut ser però finalment ha arribat. Ha arribat la primera victòria com a visitant del CF Lloret i ho ha fet en el camp d’un dels rivals directes en la lluita per la permanència. El Premià, que marca el descens, es situava només a 1 punt del Lloret abans de començar el partit i ara, amb aquesta victòria dels lloretencs, la distancia s’obre a 4 punts, és a dir, a més d’un partit. És per això que aquesta victòria resulta tan important i és que, a més, el Lloret acumula ja quatre jornades sense conèixer la derrota (amb dues victòries i dos empats). Va ser un encontre en el qual els homes d’Edu Urdiales van haver de nedar contracorrent, ja que els locals es van col·locar per davant en el marcador fins en dues ocasions, fet que va obligar al Lloret a igualar i capgirar el resultat del partit. Aquest triomf fora de casa pot marcar un punt d’inflexió en la dinàmica d’un equip que, fins ara, no trobava el camí correcte, tot i mostrar-se superior en totes les seves visites a camps contraris. Com a dada, el Lloret, en els seus desplaçaments, encara no havia aconseguit fer més d’un gol. Doncs bé, diumenge, a Premià, en va fer tres.

Tres canvis en l’onze titular d’Urdiales respecte la jornada anterior. La novetat més destacada va ser la de Chema Aguilera, que després dels seus set partit de sanció va tornar al centre de la defensa en detriment de Marc Soler, que no va poder ser convocat a causa de problemes físics. Les altres novetats van ser les d’Àngel Vadillo i Dani Cuerva. El juvenil Nuha va tornar a ser titular.

El Lloret va haver de lluitar de valent per sumar aquests tres punts i, a sobre, es va veure amb el marcador en contra en dues ocasions. El Premià va ser qui es va avançar en el marcador en una acció de penal. El local Ponce va aconseguir batre la porteria de Jaume Prado des dels onze metres. Però poc va durar l’alegria en la banqueta local, només cinc minuts. L’empat va arribar gràcies a Albert Batllosera. El de Vidreres va superar el porter Seibold en una remata de cap en planxa dins l’àrea petita, després d’una assistència de Dani Cuerva, que va suposar l’empat pel Lloret i el seu primer gol en el present campionat de lliga. Amb l’empat momentani es va arribar al descans. A la segona meitat, el Premià va tornar a avançar-se, abans del quart d’hora, però el Lloret es va fer fort i va aconseguir remuntar. L’empat a 2 va ser obra de Jona, que va firmar el seu segon gol oficial amb la samarreta del Lloret. I sense temps per a la reacció del rival, Dani Cuerva es va estrenar aquesta temporada amb el gol que va suposar el definitiu 2-3. El marcador va ser molt ajustat però els lloretencs van poder ampliar el seu avantatge golejador.

Amb aquesta victòria, el Lloret és tretzè amb 13 punts. La propera jornada, arriba l’UE Figueres. Un nou derbi gironí de la Primera Catalana davant un dels candidats a l’ascens de categoria. El partit es podrà seguir dissabte vinent, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

Premià CE: Seibold, Camps, Merino, Rivas, Sánchez, Ponce, Keita (Cobo, 85’), Rovira (Carrero, 68’), Domènech (Alonso, 68’), Villaescusa (Santana, 57’) i Peñate

CF Lloret: Prado; Jordi Valls (Àlex Bertran, 63’), Sergi, Chema, Manel Pujadas; Batllosera (Riky, 68’), Àngel (Ivi, 63’), Ribas (Cuenca, 73’); Dani Cuerva, Jona i Nuha (Pecci, 73’)

Gols: 1-0 Ponce (p.) (23’), 1-1 Batllosera (28’), 2-1 Keita (56’), 2-2 Jona (75’) i 2-3 Dani Cuerva (78’)

Àrbitre: Pinel Fernández. T.G.: als locals Camps, Carrero i Alonso, i als visitants Jordi Valls, Àngel i Ribas. T.V.: Cap.

Incidències: Jornada 12 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Premià de Mar).

(Fotos: Diana Martínez)