dimecres, 28 de desembre del 2011

LES REACCIONS DELS PROTAGONISTES

*Notícia fictícia en motiu del dia dels Sants Innocents (afegit el 29 de desembre de 2012)

EL RETORN D’EDU URDIALES

Edu Urdiales tornarà a jugar amb la samarreta del Lloret. Davant la complicada situació en què es troba el primer equip del CF Lloret, Urdiales, després d’una reunió amb el president del club, Josep Valls, ha decidit assumir el rol d’“entrenador-jugador” i es vestirà de curt per formar part de la davantera lloretenca durant el que resta de temporada. Compaginarà les dues funcions, les d’entrenador i les de jugador, donant un paper més protagonista al seu segon, Pere González.

Les reaccions no s’han fet esperar. El president del club, Josep Valls, ha valorat de manera positiva la decisió d’Edu Urdiales: “És una gran notícia recuperar pel futbol al que va ser el màxim golejador de la Primera Territorial ara fa dos anys”.

Per la seva part, el capità de la plantilla, Manel Pujadas, també s’ha alegrat al conèixer la notícia: “Ens ha sobtat a tots, perquè realment no ens ho esperàvem, però ens agrada molt la idea de tornar a tenir l’Edu jugant amb nosaltres”.

Urdiales, en una entrevista realitzada a Nova Ràdio Lloret, ha reconegut que li ha costat decidir-se: “Per una banda no volia fer aquest pas perquè el meu estat físic no és el d’altres anys, però penso que puc aportar coses positives per ajudar l’equip”.

Enllaç de l'entrevista:

http://www.goear.com/listen/0479f78/edu-urdiales-torna-lloret-esportiu-nova-radio-lloret