diumenge, 4 de desembre del 2011

CF LLORET 0 - 1 UE FIGUERES

Una badada que costa cara

Derrota per la mínima (0-1) del CF Lloret a casa davant l’UE Figueres, en el partit corresponent a la jornada 13 de la Primera Catalana. El visitant Jordi Cruz, amb un gol a la segona meitat, va decantar el derbi gironí en favor dels homes d’Arnau Sala.

La ratxa de 4 jornades consecutives sense conèixer la derrota va quedar frenada dissabte per un dels candidats a l’ascens a la Tercera Divisió, l’Unió Esportiva Figueres. El derbi gironí de la jornada va deixar un bon partit de futbol, intens, atractiu però amb un mal regust de boca pels homes d’Edu Urdiales. Si bé no es pot afirmar rotundament que la victòria del Figueres sigui injusta, el cert és que el Lloret va merèixer alguna cosa més que quedar-se sense sumar cap punt. De nou, però, la mala sort de cara a porta va condemnar l’equip, que va desaprofitar bones ocasions per batre la porteria rival. La història es va repetir, un Lloret que no va perdre mai la cara al partit va deixar-se els punts davant d’un equip que no va demostrar ser millor.

Com ja és habitual, canvis en l’alineació d’Edu Urdiales d’una jornada a una altra. En aquesta ocasió, Ivi, Cuenca i Riky, que va actuar com a davanter centre, van tornar a la titularitat en detriment de Ribas, Àngel i Nuha, que van tenir minuts a la segona part.

Amb un alt ritme i una gran intensitat en el joc. D’aquesta manera van passar els primers minuts de joc del derbi entre el Lloret i el Figueres. I el cert és que aquest ritme i intensitat, per moments, va anar en augment. Cap jugador va donar una pilota per perduda i això va donar molt d’atractiu al joc. El Figueres, molt ben situat sobre el terreny de joc, va deixar el mínim d’espais possibles a un Lloret que, de nou, va proposar un joc de toc intentant sortir amb la pilota controlada des de la defensa. Les ocasions més perilloses pel Lloret van arribar en jugades per banda, amb un desequilibrant Jona per l’esquerra i amb un encoratjat Dani Cuerva per la dreta. El Figueres, per la seva part, també utilitzava les bandes com a punt fort i penjava pilotes a l’àrea de Jaume Prado. La millor ocasió pel Lloret, va arribar en el tram final del primer temps, en una jugada que va acabar amb Jona sol davant del porter rival. Malauradament, el davanter local no va poder definir amb encert i el porter Ureña va guanyar la partida. Abans de descans, a més, Edu Urdiales va haver de retirar per lesió Héctor Cuenca, que va deixar el seu lloc a Marc Ribas. A la represa, el Figueres va sortir a per totes i, en 10 minuts, va aconseguir fer dos gols, un anul·lat i un altre vàlid. El primer va ser anul·lat per un clar fora de joc. El segon, el que va significar el definitiu 0-1, va arribar en una rematada de cap de Jordi Cruz, després d’una badada de la defensa lloretenca. Tothom es mirava i ningú sabia explicar per on havia aparegut l’atacant rival. A partir d’aquí, domini del Lloret amb un joc molt directe, i jugades al contraatac del Figueres. Els d’Edu Urdiales, liderats per un gran Albert Batlloser al mig del camp, van començar a crear jugades combinades però cap d’elles es va poder finalitzar amb un clar perill. Ja en el temps afegit, el Lloret va gaudir d’una gran oportunitat per fer l’empat. Va ser en una falta lateral servida per Bader en la qual va pujar a rematar fins i tot el porter Jaume Prado. La jugada va acabar amb diverses rematades que cap atacant local va encertar en enviar al fons de la porteria. Acte seguit, l’àrbitre Mancera Antón va decretar el final de l’encontre i els tres punts van voler cap a Vilatenim.

El proper cap de setmana, jornada de descans. La competició no tornarà fins dissabte dia 17, dia en què el Lloret jugarà al camp de l’UE Avià. Serà a partir de les 16.00h.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Sergi, Chema, Manel Pujadas; Ivi (Àngel, 67’), Batllosera (Pecci, 81’), Cuenca (Ribas, 44’); Dani Cuerva (Bader, 65’), Riky (Nuha, 58’) i Jona

UE Figueres: Ureña, Alforcea, Jordi Cruz, Terradelles, Teixidor (Karam, 68’), Serra (Camara, 76’), Grau, Luque, Del Campo (Moñino, 60’), Fageda, Pol Compte (Feixas, 86’)

Gol: 0-1 Jordi Cruz (53’)

Àrbitre: Mancera Antón. T.G.: als locals Cuenca, Sergi, Manel Pujadas i Bader, i als visitants Grau i Fageda. T.V.: Cap.

Incidències: Jornada 13 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).