dilluns, 19 de desembre del 2011

UE AVIÀ 2 - 1 CF LLORET

El dia de la marmota

Derrota del CF Lloret al camp de l’UE Avià per un ajustat 2-1 en l’últim partit de l’any 2011, el corresponent a la jornada 14 de la Primera Catalana. Noguera i Viladomat van avançar als locals en el primer temps. A la represa, Marc Soler va retallar distàncies però el Lloret no va ser capaç de capgirar ni d’igualar el marcador.

El Lloret va ser superior al rival, va ser el dominador del joc però va desaprofitar bones oportunitats de gol. Us sona? Sí, és el mateix de sempre. Un cercle viciós en que es troba tancat el conjunt lloretenc i del qual sembla no poder sortir. Dissabte passat, al camp de l’Avià, es va repetir la història de sempre i, tot i que pot sonar a excusa, el cert és que el Lloret va merèixer molt més que marxar sense cap punt. Els d’Edu Urdiales van comptar amb la dificultat d’haver d’adaptar-se a un camp de gespa natural en males condicions i que no va permetre un joc massa vistós. Però el Lloret va tornar a acusar la seva falta de gol. L’efectivitat golejadora és una de les principals assignatures que l’equip deixa pendent per a millorar en aquest proper 2012. Un any que es presenta molt intens pel CF Lloret i és que la zona de descens, a aquestes alçades de temporada, ja treu fum.

L’alineació titular va presentar tres canvis respecte la de la passada jornada davant el Figueres. Manel Pujadas per sanció i Héctor Cuenca i Riky per decisió tècnica van perdre la titularitat, mentre que Àlex Bertran, Marc Ribas i Bader la van recuperar. A més, a la convocatòria hi va ser present el jugador del Lloret “B” Àlex Seco, que va gaudir de minuts a la segona part.

La primera part va ser força igualada, amb dos conjunts que van comptar amb un domini altern de la pilota i que no van desplegar un joc massa atractiu. Tot i així, va ser l’Avià qui es va mostrar més efectiu en els últims metres i va aconseguir col·locar-se amb un 2-0 a favor a la mitja hora de joc. Abans del primer gol, va arribar la primera notícia negativa per Edu Urdiales. El defensa central, Sergio Ordóñez, va haver de ser substituït per una lesió al turmell després d’un xoc amb un rival. Marc Soler, que després tindria un paper protagonista, va ocupar la seva posició. Pràcticament dos minuts més tard, va arribar el primer gol de l’Avià, en una jugada de córner que el local Noguera va finalitzar enviant la pilota per l’escaire de la porteria de Jaume Prado. En el minut 30 va arribar el segon i amb polèmica. Els lloretencs van demanar que la pilota havia sortit del terreny de joc quan l’atacant rival feia jugada per banda. La pilota va acabar al fons de la porteria després de la rematada de Viladomat, entre les protestes dels selvatans. A partir d’aquí, el Lloret va passar a buscar la porta rival amb més insistència i es va fer amb tot el pes del partit. A la segona meitat, el domini va ser del Lloret i es va aconseguir retallar diferències. Va ser gràcies a Marc Soler, que, amb un xut creuat des de fora l’àrea, va finalitzar una acció de córner amb el que seria el definitiu 2-1. Els d’Edu Urdiales van buscar l’empat però no hi va haver encert i sense punts l’equip va tornar cap a Lloret de Mar.

El Lloret baixa una posició i es situa 14è, amb 13 punts, al límit del descens. La propera jornada serà després de les festes de Nadal. Els lloretencs jugaran davant el Cerdanyola. Serà dissabte dia 7, a partir de les 16.00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

UE Avià: Peralta, Pintó, García, Baena, Sucias, Revilla, González (Sellarés, 68’), Ferrer (Guijarro, 86’), Sánchez (López, 61’), Viladomat i Noguera (Arjona, 89’)

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Sergi (Marc Soler, 15’), Chema, Àlex Bertran (Seco, 63’); Àngel, Ivi (Pecci, 46’), Ribas; Bader, Dani Cuerva (Jona, 56’) i Nuha (Riky, 63’)

Gols: 1-0 Noguera (17’), 2-0 Viladomat (30’) i 2-1 Marc Soler (66’)

Àrbitre: Horna Díaz. T.G.: als locals Revilla, Baena, Sucias i González, i als visitants Prado, Ivi, Ribas, Marc Soler i Pecci. T.V.: cap.

Incidències: Jornada 14 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Avià).