dilluns, 23 de gener del 2012

CF LLORET 1 - 3 CF PALAMÓS

Una genialitat, un córner fatídic i un penal inexistent

Derrota del CF Lloret a casa davant el CF Palamós per un marcador d’1-3, en el partit corresponent a la jornada 17 de la Primera Catalana. Els lloretencs es van avançar amb un gol de Marc Ribas, a la primera meitat. A la represa, els visitants, amb tres gols de Revert, van donar la volta al marcador.

Tres punts més que van marxar del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. Tres punts menys per l’equip i les posicions de descens no s’allunyen. La victòria de la jornada anterior al camp del Vilassar de Mar no es va poder rendibilitzar al màxim amb un bon resultat a casa. Els homes d’Edu Urdiales no van poder frenar el fort ritme que el Palamós va imposar en la segona meitat i va cedir en un conjunt de mèrits del rival i errors propis. És una derrota que fa que el Lloret baixi un altre cop fins a les posicions de descens d’una Primera Catalana que cada vegada resulta més igualada i ajustada, sobretot per la part baixa. Sembla que el gol average entre els equips serà decisiu en molts casos i és per aquest motiu que els lloretencs ja no poden badar en aquesta segona volta, ja que el marge d’error cada vegada és més petit.

Les baixes de Sergi Ordóñez, lesionat, i Ivi Sebastián, sancionat, van provocar la presència de dos jugadors del Lloret “B” a la convocatòria: va repetir Àlex Seco i va debutar amb l’equip, a la segona meitat, el davanter Albert López, més conegut com “Kutxo”. Pel que fa l’alineació titular, quatre novetats respecte l’equip que començar a Vilassar de Mar: Marc Soler, Manel Pujadas, Héctor Cuenca i Àngel Vadillo.

El partit va tenir poc futbol però molta intensitat. El Lloret, des del primer moment, va impartir un fort ritme. Per la seva part, el Palamós també mossegava al centre del camp i es va mostrar molt agressiu en defensa. El davanter local, Dani Pecci, i el central visitant, Pelach, van protagonitzar un duel molt dur i aquest va ser el reflex del partit que s’estava jugant. Poques ocasions de gol pels dos equips, però qui va encertar primer va ser el Lloret, que va marxar al descans amb un marcador favorable d’1-0. El gol va arribar gràcies a Marc Ribas que, amb la col·laboració del porter Bayona, va introduir la pilota al fons de la xarxa en un potent xut en un llançament de falta des de llarga distància. A la represa, el Palamós va capgirar el marcador per mitjà de Revert, que va ser el protagonista del partit amb un hat trick. L’empat va arribar en el tram inicial, en una jugada per banda dreta que va acabar amb una rematada d’esperó de Revert dins l’àrea petita que va superar Jaume Prado. Un Jaume Prado que, en aquesta acció, va patir un fort cop al genoll al xocar amb el seu company d’equip Marc Soler. El Palamós va posar la directa però els lloretencs es van saber defensar amb les dents i, amb bones intervencions de Prado, va poder mantenir l’empat fins als últims 10 minuts. A partir del minut 80 es va enfonsar tot. L’1-2 va arribar en un córner olímpic servit per Revert, que va sorprendre a la defensa del Lloret, que va veure com la pilota es colava per la base del pal. Les coses es posaven molt complicades, i més encara quan l’àrbitre del partit, Caballero León, va caure en la trampa del davanter del Palamós, que es va deixar caure dins l’àrea. La piscina va esdevenir en un penal que Revert va llançar i no va fallar. Tot va quedar molt coll amunt per un Lloret que no va poder sumar cap punt.

Amb aquesta derrota, el Lloret torna als llocs de descens. És quart per la cua, amb 17 punts. La propera jornada es jugarà a casa davant el San Cristóbal (derrota 2-1 a l’anada), en l’inici de la segona volta. Serà dissabte vinent, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler (Batllosera, 85’), Chema, Manel Pujadas; Àngel, Cuenca (Bader, 36’), Ribas; Riky (Dani Cuerva, 72’), Cristian (Àlex Bertran, 61’) i Pecci (Kutxo, 61’)

CF Palamós: Bayona, Martí, Cabratosa (Giró, 74’), Pelach, Vila, Mercader (Almendros, 61’), Revert (Sàbat, 89’), Cano, Quintanilla (Pajares, 88’), Barrera i Subirana

Gols: 1-0 Ribas (38’), 1-1 Revert (53’), 1-2 Revert (81’) i 1-3 Revert (84’)

Àrbitre: Caballero León. T.G.: als locals Bader, Cristian, Ribas, Marc Soler i Àlex Bertran, i als visitants Cabratosa, Mercader i Almendros. T.V.: cap.

Incidències: Jornada 17 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).