dilluns, 30 de gener del 2012

CF LLORET 4 - 0 CP SAN CRISTÓBAL

El Lloret més efectiu

Victòria per golejada del CF Lloret a casa davant el CP San Cristóbal. Va ser per un marcador de 4-0. A la primera part, Marc Ribas i Ivi Sebastián van encarrilar a victòria amb dos gols; a la represa, Dani Cuerva i Dani Pecci van tancar el partit. Els lloretencs van haver de jugar més de mitja hora amb un home menys per l’expulsió d’Ivi.

Important triomf per agafar una mica (només una mica) d’aire. Tal i com està aquesta Primera Catalana, el fet de sumar tres punts et fa pujar posicions però, al cap i a la fi, tot segueix igual d’ajustat. I un fet d’aquesta igualtat que sempre comentem és que el fins aleshores quinzè classificat, el Lloret, va guanyar al quart classificat, el San Cristóbal, per un contundent 4-0. Ho va fer en un encontre on es va poder veure la pitjor cara d’aquest Lloret fins el moment. El joc no va ser bo, ni molt menys, i les pilotades llargues, la imprecisió en les passades, i els regats erronis hi van ser presents en abundància. Però, curiosament, l’efectivitat de cara a porta va ser, gairebé, del 100%. Els d’Edu Urdiales, que en la primera volta han acusat la manca d’encert de cara a gol, no van ser permissius dissabte davant la porteria del San Cristóbal. Per la seva part, el conjunt visitant, sota la batuta del capità Arjona, un dels millors jugadors que s’ha vist fins el moment en aquesta lliga, es va topar amb un atent Jaume Prado i amb un sistema defensiu sòlid, que va tenir poques esquerdes durant el transcurs de l’encontre.

Amb Marc Soler sancionat i Sergi encara recuperant-se de la seva lesió, el jove Àlex Seco, del Lloret “B”, va haver d’ocupar el centre de la defensa, juntament amb Chema Aguilera. Seco va ser una de les quatre novetats que presentava l’onze titular. Ivi Sebastián, Albert Batllosera i Dani Cuerva van recuperar la titularitat.

La primera part no va tenir pràcticament cap ocasió clara fins a la mitja hora de joc. Tots dos conjunts, Lloret i San Cristóbal, intentaven arribar sense èxit a l’àrea rival però les formacions defensives es van mostrar molt sòlides. Locals i visitants van tenir una bona col·locació i una gran concentració. Aquest fet va provocar un excés de centrecampisme que no presentava cap vistositat i que va provocar més d’un badall a la graderia. L’únic que va animar una mica l’ambient va ser l’àrbitre López Buendia, que amb la seva falta de criteri a l’hora de treure targetes, va despertar els ànims dels espectadors. I si en el minut 30 ens haguessin dit que el Lloret marxaria al descans amb un 2-0 a favor o, el que és més, que es guanyaria el partir per 4-0, ningú s’ho haguès cregut. Doncs sí. En la primera arribada clara de l’equip d’Edu Urdiales es va produir el primer gol de la tarda. Va ser gràcies a Marc Ribas, que no va perdonar sol davant el porter rival. Pocs minuts més tard, els lloretencs van fer el segon en una acció polèmica. Ivi es va plantar sol davant el porter Moreno i el va batre amb una bona definició, però el San Cristóbal va demanar amb insistència una falta del golejador local sobre un dels defensor rivals en la lluita per la pilota. El Lloret va marxar al descans amb un 2-0 que va saber administrar a la represa. Però les coses no començaven massa bé en el segon temps. Jaume Prado, que es va mostrar molt segur especialment en les accions a pilota aturada, va haver d’intervenir amb una gran aturada, desviant al pal un potent xut des de la frontal de l’àrea. A més, l’equip es va quedar amb un home menys, arran de l’expulsió d‘Ivi, que va veure la segona amonestació per unes mans. Tot semblava complicar-se, però el Lloret dissabte va tenir un partit rodó i, poc després de l’expulsió, Dani Cuerva va fer el tercer gol de la tarda en un contraatac. Amb el 3-0, el San Cristobal va tenir més la pilota i, per mitjà del seu capità, Arjona, va començar a arribar a l’àrea de Prado, però sense crear un perill excessiu. Els lloretencs, ordenats i esperant en defensa, van tancar el partit al temps afegit. Dani Pecci es plantar sol davant el porter rival i el va superar sense problemes per tancar el partit amb el definitiu 4-0.

Amb aquest triomf, el Lloret es situa tretzè, amb 20 punts. La propera jornada, derbi gironí al camp del CE Farners. Serà dissabte vinent, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp Municipal de Santa Coloma de Farners.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Seco, Chema, Manel Pujadas; Ivi, Batllosera (Àngel, 46’), Cuenca (Pecci, 53’); Riky (Cristian, 58’), Ribas (Àlex Bertran, 88’) i Dani Cuerva (Albert Marcos, 80’)

CP San Cristóbal: Moreno, Arnau, Lariño (Muntada, 75’), Mayor, Pérez, Marc (Sánchez, 60’), Aznar (Cabrera, 85’), Arjona, Carlos, Kevin (Adrià, 79’) i Estrada (Fernández, 55’)

Gols: 1-0 Ribas (34’), 2-0 Ivi (39’), 3-0 Dani Cuerva (61’) i 4-0 Pecci (89’)

Àrbitre: López Buendia. T.G.: als locals Batllosera, Riky, Cuenca, Dani Cuerva, Cristian i Àlex Bertran, i als visitants Kevin, Aznar, Lariñó, Fernández, Arnau i l’entrenador Daniel Andreu. T.V.: expulsat amb vermella directa, quan es trobava a la banqueta, Dani del San Cristóbal (40’), i per doble groga el jugador del Lloret Ivi (58’).

Incidències: Jornada 18 de la Primera Regional. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Fotos: Portal 7)