dilluns, 16 de gener del 2012

UE VILASSAR DE MAR 1 - 2 CF LLORET

I la història va canviar

Victòria amb remuntada del CF Lloret a Vilassar de Mar per un marcador d’1-2. A poc pel descans, els locals es van avançar des del punt de penal per mitjà d’Alberto Aybar. Però en els darrers minuts de l’encontre, els gols d’Àlex Seco i Dani Cuerva van servir per capgirar el marcador.

No donar-se mai per vençut i lluitar fins el final. Aquesta és una de les màximes que té l’esport rei, el futbol. Aquesta premissa és la que van seguir al peu de la lletra els homes d’Edu Urdiales diumenge passat a l’estadi Xevi Ramón de Vilassar de Mar. El rival era un equip de la part alta i, un cop es va posar per davant en el marcador, tot semblava indicar que el Lloret tornaria a marxar amb les mans buides. Van aparèixer els fantasmes de sempre. Però si una cosa té aquest Lloret és convicció i una mateixa direcció a seguir. Amb una zona de descens que encara treu fum, els lloretencs eren conscients de la transcendència del partit davant el Vilassar i van acabar sumant tres punts que poden resultar vitals, en un camp on molts pocs equips hi guanyaran punts. Va ser un autèntic partidàs, ple d’emoció i d’intensitat, on es va poder veure un Lloret que encara té moltes coses a dir en aquesta categoria i que no es planteja abandonar-la a les primeres de canvi.

Per aquest compromís, Edu Urdiales comptava amb les importants baixes en defensa del capità Manel Pujadas i de Sergi Ordóñez, tots dos lesionats. A més, Héctor Cuenca, sancionat per l’acumulació de cinc amonestacions, tampoc va poder entrar en la convocatòria. El tècnic va tornar a completar l’equip amb jugadors del Lloret “B” com Albert Marco i Àlex Seco; aquest últim, titular a causa de la manca d’efectius en defensa. I també va tornar a viatjar amb l’equip el davanter Nuha.

El partit, en la seva primera meitat, va estar marcat per una gran igualtat entre els dos conjunts. Els locals es van veure sorpresos per un Lloret que es va mostrar molt seriós en defensa. Tot i així, el potencial del Vilassar va permetre ocasions de gol a l’àrea d’un atent Jaume Prado, que va realitzar un partit molt complet. Quan semblava que el partit arribaria al descans amb el marcador inicial de 0-0, l’àrbitre del partit, Bastida Torres, va assenyalar un penal dubtós favorable als locals. El llançador va ser Aybar que no va perdonar i va enviar la pilota al fons de la xarxa. Gol psicològic que donava avantatge al Vilassar. A la represa, el Lloret va sortir convençut de capgirar el marcador i així ho va poder fer. Però no ho va aconseguir fins als darrers sis minuts de partit. En el minut 84’, una falta lateral servida per Àlex Bertran va servir per a que Àlex Seco fes l’empat i pogués celebrar el que ha estat el seu primer gol amb la samarreta del primer equip del Lloret. Un empat ja era un bon resultat però els d’Urdiales es van trobar amb la victòria. Una bona assistència de Jordi Valls va deixar sol Albert Marcos davant el porter rival. L’intent de vaselina va acabar estavellant-se en el pal i, en el rebot, va ser Dani Cuerva qui va aconseguir perforar la porteria de Muradas i donar la volta al marcador. Era el minut 89 i ja no hi havia temps per massa cosa més. Els lloretencs van saber aguantar l’1-2 i van marxar a casa amb 3 punts molt importants.

Amb aquesta victòria, el Lloret surt de les posicions de descens i es situa catorzè amb 17 punts. La propera jornada es tanca la primera volta amb un gran enfrontament davant el CF Palamós. El derbi es jugarà dissabte vinent, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

UE Vilassar de Mar: Muradas, Gràcia, Aybar, Grau, Serra, Cañadilla (Rodríguez, 75’), Viñas (Medinilla, 88’), Mendoza (Domingo, 62’) i Ariño (Torrejón, 73’)

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Seco, Chema, Àlex Bertran; Ivi, Bader (Batllosera, 65’), Ribas; Riky (Albert Marcos, 70’), Cristian (Nuha, 73’) i Pecci (Dani Cuerva, 55’)

Gols: 1-0 Aybar (p.) (44’), 1-1 Seco (84’) i 2-1 Dani Cuerva (89’)

Àrbitre: Bastida Torres. T.G.: als locals Viñas i Gràcia, i als visitants Prado, Ivi, Bader i Nuha. T.V.: cap.

Incidències: Camp Municipal Xevi Ramón (Vilassar de Mar).