dilluns, 6 de febrer del 2012

CE FARNERS 3 - 1 CF LLORET

Un final fatídic

Derrota del CF Lloret a Santa Coloma de Farners per 3-1, en el derbi gironí de la jornada 19 de la Primera Catalana. Velasco, en pròpia porta, va avançar als lloretencs, però Marc Casas va igualar l’encontre pel Farners; a la represa, els gols de Martin i García van deixar els lloretencs sense cap punt.

Un pas endavant, un pas enrere, un pas endavant, un pas enrere... Així podríem resumir la dinàmica del Lloret fins el moment. Dissabte, en el derbi davant el Farners, va tocar fer el pas enrere. La victòria davant el San Cristóbal per 4-0 de la jornada anterior no es va rendibilitzar amb un resultat positiu en un camp complicat com el de Santa Coloma de Farners. Va ser una tarda freda on el Lloret no va acabar de trobar el camí correcte per batre un Farners que, tot i patir en certs moments del partit, va fer mèrits per endur-se la victòria. La polèmica no hi va faltar i el partit hagués pogut canviar molt si, amb l’1-1 en el marcador, l’àrbitre Espinosa Díaz no hagués anul·lat un gol a Bader que semblava legal. Tot i així, no és excusa i el Farners, com diem, va merèixer la victòria. Els lloretencs van tornar a evidenciar la falta de gol i va pagar massa car els seus errors en defensa, fins al punt que en l’últim minut va veure com els de Salamero igualaven el gol average amb el 3-1, el mateix resultat, però en favor del Lloret, que es va produir en l’anada. El tram final va passar factura.

Acostumats a diverses modificacions en l’alineació titular d’un partit a un altre, en aquesta ocasió Edu Urdiales gairebé va repetir l’onze. Només hi va introduir un canvi, el d’Àngel Vadillo, que va recuperar la titularitat en el lloc del sancionat Ivi Sebastián.

El partit va començar amb poc ritme, però poc a poc van anar pujant les revolucions tot i que de manera força moderada. L’excés de pilotades llargues dels primers minuts preveien un partit molt dur i de molta intensitat en el centre del camp. El Lloret es va acostar a la porteria de Bartrina a base d’un joc directe que va acabar amb diversos xuts desviats que no van trobar porteria. Per la seva banda, el Farners intentava un joc combinatiu sense massa èxit. En el minut 21 va arribar el primer gol de la tarda. El Lloret es va avançar aprofitant un regal de Velasco, que va introduir la pilota en la seva pròpia porteria després d’una pilota llarga dels lloretencs a la qual el porter Bartrina no hi va arribar. El Farners, que ja ho havia intentat amb diversos xuts, va trobar el gol en una bona jugada que va finalitzar Marc Casas, que no va perdonar sol davant Jaume Prado. El marcador s’igualava i les forces, fins el moment, eren força parelles. A la represa, Edu Urdiales va decidir buscar altres alternatives i va introduir Bader, que va tenir molt de protagonisme per les dues bandes i que va ser el protagonista de l’acció més polèmica del partit. Amb l’1-1 en el marcador, el jove lloretenc va aconseguir fer l’1-2, però l’àrbitre Espinosa Díaz va ser molt rigorós en anul·lar el gol per unes suposades mans. A partir d’aquí, el partit es va trencar i es va poder veure tot un seguit d’ocasions a cadascuna de les dues porteries. Tot semblava indicar que aquell que aconseguís fer el segon gol seria qui s’enduria els tres punts. I així va ser. El Farners, que creava molt perill per les bandes, va trobar el camí del gol, en el minut 80, amb una bona finalització de Martín, que no va donar opcions a Prado. El Lloret, ja amb Pecci i Nuha sobre la gespa, va buscar l’empat a la desesperada però es va trobar amb el 3-1 en contra. Després d’una mala entesa entre la defensa, García, a porteria buida, va fer el definitiu 3-1.

Amb aquesta derrota el Lloret cau a la catorzena posició amb 20 punts. La propera jornada es jugarà a casa davant un altre rival directe com la Gramanet Milan “B”. Serà dissabte vinent, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CE Farners: Bartrina, Velasco (Criado, 60’), Romaní (Fernández, 60’), Banal, Riart, Herrera (Artau, 63’), Vila, Casagran (Martin, 50’), Casas, Padrós i Solà (García, 66’)

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Seco, Chema, Manel Pujadas (Àlex Bertran, 85’); Àngel, Batllosera (Pecci, 78’), Cuenca; Riky, Ribas (Nuha, 83’) i Dani Cuerva (Bader, 53’)

Gols: 0-1 Velasco (p.p.) (21’), 1-1 Casas (28’), 2-1 Martin (80’) i 3-1 García (89’)

Àrbitre: Espinosa Díaz. T.G.: als locals Banal, Padrós, Casas, Bartrina i Vila, i als visitants Manel Pujadas i Àngel. T.V.: cap.

Incidències: Jornada 19 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Santa Coloma de Farners).