dilluns, 13 de febrer del 2012

CF LLORET 3 - 2 UD GRAMANET "B"

Tres puns d’or

Victòria important del CF Lloret a casa davant l’UD Gramanet Milan. Va ser per un marcador de 3-2 en el tercer partit de la segona volta, el corresponent a la jornada 20 de la Primera Catalana. Sequera, als tres minuts, va avançar als visitants, però els gols d’Ivi i Ribas van posar el 2-1 momentani al descans. A la represa, Hospital va fer l’empat però Cuenca va tancar el partit amb el definitiu 3-2.

No podia escapar amb cap punt de Lloret de Mar, el filial de la Gramanet. Els d’Edu Urdiales, que sempre han parlat sobre la importància de fer-se forts a casa i de no deixar escapar els tres punts del Camp Municipal de Lloret, sembla que ho estan posant en pràctica i amb bons resultats. Ja són dues victòries consecutives com a locals i, aquesta última, davant un rival directe que també es troba lluitant per allunyar-se al màxim de les posicions de descens. I és que, si bé és cert que Júnior i Manresa (amb 14 punts tots dos) han quedat despenjats, en un principi, als dos últims llocs, la lluita per la permanència promet ser apassionant i de ben segur que les calculadores d’entrenadors, jugadors, directius i seguidors dels clubs implicats no deixaran de treure fum fins a les últimes jornades. Aquests tres punts permeten agafar aire però no permeten acomodar-se, ja que els lloretencs només es troben a 1 punt del descens. Per fer-nos una idea de com està la situació, només dir que el Lloret es tretzè amb 23 punts, mentre que el Peralada, curiosament el proper rival, està en zona de descens amb 22 punts, un punt menys. Per tant, tres punts d’or els que va aconseguir dissabte passat el CF Lloret.

Abans d’entrar en les accions més destacades del partit, comentem breument l’alineació d’Edu Urdiales. El tècnic lloretenc va introduir diversos canvis respecte l’equip inicial de la passada jornada a Santa Coloma de Farners. Van recuperar la titularitat homes com Marc Soler i Ivi, però la novetat més destacada va ser la d’Albert López, més conegut com “Kutxo”, que va ocupar un lloc a la davantera.

El partit va començar de la pitjor manera possible. Quan només s’havien jugat tres minuts de joc, la Gramanet es va avançar en el marcador, en un bon llançament de falta d’Héctor Sequera, que va superar Jaume Prado. Però el Lloret no és un equip que es deixi menjar la moral i sempre ha mostrar tenir sang freda. No s’havia arribat al minut 10 i els d’Urdiales ja havien igualat el marcador. Va ser gràcies a Ivi, que va poder celebrar el seu segon gol amb la samarreta del Lloret. I tan alta era la convicció de l’equip que passat el minut 20 de joc, un gol de Marc Ribas va servir per donar la volta al marcador de manera momentània. El joc, en aquells moments, era força fluid i la Gramanet va fer el que cap altre equip ha fet a Lloret de Mar: jugar la pilota pel terra, sense abusar de les pilotades llargues. El Lloret, com sempre, també ho va fer i es va poder gaudir d’un bon espectacle. A la represa, els lloretencs van ser els dominador del joc però, una nova acció a pilota aturada, va suposar l’empat rival per mitjà d’Albert Hospital. Però els selvatans sabien de la importància de sumar aquests tres punts i Héctor Cuenca va aconseguir el gol de la victòria quan faltava un quart d’hora per al final del temps reglamentari. Dani Pecci, en els darrers minuts, va poder ampliar el marcador però la pilota no va voler entrar i amb el definitiu 3-2 va finalitzar l’encontre.

Amb aquests tres punts, el Lloret es situa tretzè amb 23 punts. La setmana vinent és jornada de descans. Per tant, la propera jornada serà la de diumenge dia 26, dia en què el Lloret visitarà el camp del CF Peralada. Serà a partir de les 17.00h.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler, Chema, Manel Pujadas; Ivi (Batllosera, 59’), Cuenca (Àlex Bertran, 83’), Ribas; Riky (Nuha, 87’), Kutxo (Pecci, 64’) i Dani Cuerva (Bader, 78’)

UD Gramanet “B”: León, Camacho, Percerisas, Romero, Serrano (Gómez, 78’), Esteve, Vidal, Fladung, Hospital, Tejedor i Sequera (Pedrola, 54’)

Gols: 0-1 Sequera (3’), 1-1 Ivi (7’), 2-1 Ribas (21’), 2-2 Hospital (54’) i 2-3 Cuenca (75’)

Àrbitre: Montes Rodríguez. T.G.: als locals Manel Pujadas, Marc Soler, Àlex Bertran i Sergi, i als visitants Percerisas i Romero.

Incidències: Jornada 20 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).