dilluns, 26 de març del 2012

CF JÚNIOR 0 - 0 CF LLORET

Sí però no

Empat sense gols del CF Lloret a Sant Cugat davant el Júnior (0-0). Cap dels dos equips va trobar el camí del gol i es van repartir els punts en l’encontre corresponent a la jornada 25 de la Primera Catalana.

Aquest empat té dues lectures positives. Per una banda, es tracta d’un bon resultat. Els d’Edu Urdiales van aconseguir un punt fora de casa i això en Primera Catalana és molt. A més, van seguir amb la seva ratxa particular de sis partits sense conèixer la derrota, amb cinc victòries i un empat (16 punts dels 18 possibles). I, com afegit, la porteria va tornar a quedar a 0. Però també hi ha la part negativa que diu que aquest no és un bon resultat pels interessos del Lloret de cara a assolir la permanència. El Júnior era el penúltim classificat, per tant, un rival molt directe que a casa ja va deixar als lloretencs sense el punts, guanyant per la mínima en un encontre que serà millor no recordar. Ara, malgrat aquest empat, el lloretencs segueixen en un bon lloc de cara a mantenir la categoria. Tot sembla indicar que assegurant un parell de partits a casa l’equip no hauria de patir en aquest tram final.

Pel que fa a l’alineació, cal comentar el fet que el Lloret ja no és un equip que encaixa molts gols i un fet important que explica aquesta situació és, sense dubte, la continuïtat que tenen en aquest moment els quatre homes de darrera. Jordi Valls, Marc Soler, Chema Aguilera i el capità Manel Pujadas sembla que són els escollits definitivament per liderar el bloc defensiu de l’equip amb l’experiència i la seguretat que continua donant Jaume Prado a la porteria. En la resta de l’equip, només dos canvis: van caure Angel i Ivi, i van entrar en l’equip titular Sergi i Bader.

El joc en la seva primera part no va ser massa bo. El Lloret va estar mancat en encert i també en idees. Això va provocar que el partit no tingués continuïtat i les oportunitats de gol fossin escasses per un i altre equip, ja que el Júnior va aportar també molt poca cosa. Els d’Edu Urdiales no es van trobar còmodes en cap moment en un camp de dimensions reduïdes i amb una forta calor. De la primera part només es pot destacar un bon remat de cap de Dani Pecci que va marxar fora. A la represa, el joc va millorar i el Lloret va sortir amb més iniciativa i ambició. Tot i així, el domini dels selvatans no va ser clar. El Júnior, per la seva part, es va limitar a esperar a darrera i sortir amb perill al contraatac. Un xut de Riky, que va aturar el porter Ortega, i un remat de cap de Manel Pujadas, a la sortida d’un córner, van ser les accions de perill més destacades del Lloret a la segona meitat, però cap d’elles va trobar el camí del gol.

Amb aquest empat el Lloret baixa a la vuitena posició, amb 36 punts. La propera jornada, els d’Edu Urdiales jugaran un nou derbi gironí d’aquesta Primera Catalana. Serà en el camp de l’AD Guíxols. L’encontre es disputarà diumenge, a partir de les 17.00h.

CF Júnior: Ortega, Solivelles, Blasco (Aguilera, 87’), Caragol (Espada, 5’), Miralles, Argemí, Sors (Rodríguez, 74’), Sbertolí (Ndiaye, 81’), Vega, Aguilar i Sánchez (Fernández, 63’)

CF Lloret: Prado; Jordi Valls (Àlex Bertran, 70’), Marc Soler, Chema, Manel Pujadas; Sergi (Batllosera, 46’), Cuenca, Ribas (Angel, 46’); Bader (Seco, 56’), Riky i Pecci (Dani Cuerva, 63’)

Àrbitre: Pérez Seto. T.G.: als locals Blasco i Vega, i als visitants Ribas, Gianni, Manel Pujadas i Ivi. T.V.: expulsat, per doble amonestació, el jugador del Júnior, Espada (88’).

Incidències: Jornada 25 de la Primera Catalana. Camp Municipal CF Junior (Sant Cugat del Vallès).