dilluns, 12 de març del 2012

UD SAN LORENZO 0 - 2 CF LLORET

Tranquil·litat i confiança

Victòria del Club de Futbol Lloret a Terrassa davant el San Lorenzo. Els d’Edu Urdiales es van imposar per un marcador de 0-2 gràcies als gols, en la segona meitat, de Riky, de penal, i de Sergi.

Això ja es veu d’una altra manera. Amb el triomf de dissabte al camp del San Lorenzo, el Lloret suma ja un total de cinc victòries (quatre d’elles consecutives) en els sis partits que s’han jugat en aquesta segona volta. Es tracta de la millor ratxa d’aquesta temporada a la Primera Catalana. Els tres punts de dissabte no són només tres punts. Suposen un marge més ampli que donarà encara més tranquil·litat i confiança de cara a afrontar els últims mesos de competició, per tal d’arribar a les darreres jornades sense estar en la zona de perill. Ara mateix, hi ha una distancia de 7 punts i, tenint en compte que el proper cap de setmana arriba un altre rival directe com el Montcada, l’ambició per seguir sumant de tres en tres ha de ser màxima.

Sembla que Edu Urdiales ha trobat un onze més o menys titular en aquesta segona volta i és que ja fa una sèrie de jornades que el tècnic introdueix poques variacions d’un partit a un altre. En aquesta ocasió, tres canvis però un d’ells per obligació a causa de la sanció per acumulació de targetes de Jordi Valls. Una sanció que, per cert, es tracta d’un error de l’àrbitre del Mollet - Lloret, el senyor Bouchaib, que va reflexar a l’acta una groga que mai va mostrar al lateral lloretenc. El seu lloc el va ocupar un recuperat Sergi Ordóñez. A més, Marc Ribas va recuperar a la titularitat de la mateixa que Jaume Prado, que va tornar a la porteria després de complir la seva sanció per acumulació d’amonestacions.

El cert és que el San Lorenzo no va inquietar massa el Lloret durant el partit. Els d’Urdiales el van tenir controlar en la major part del temps. A la primera meitat no es va veure cap gol i les oportunitats de perill també van ser escasses. Els rivals van intentar jugar la pilota però, com diem, sense arribar amb claredat a l’àrea de Jaume Prado. Però l’acció més destacada de la primera meitat va ser, malauradament, la lesió de Kutxo, que va patir una estrabada muscular i va haver de ser substituït per Dani Pecci quan encara no s’havia arribat al quart d’hora de joc. A la segona part es va decidir tot. Els lloretencs van sortir amb una mentalitat més agressiva i van mostrar més ordre sobre la gespa. La jugada clau de l’encontre va arribar en el minut 60, quan Prado va penjar una pilota a l’àrea que va pentinar Pecci i que va servir per a que Marc Ribas es quedés sol davant de porteria. Quan el migcampista estava a punt de fer gol, el defensor local Sánchez el va fer caure i l’àrbitre Serrano Hernández va assenyalar penal a favor del Lloret i va deixar els rivals amb un home menys. Riky, que la jornada anterior va fallar en els onze metres davant el Mollet, aquesta vegada no va perdonar i va fer el primer gol del Lloret. Sense massa temps per a la reacció del San Lorenzo, Sergi va aparèixer per deixar el partit pràcticament sentenciat amb el 0-2. Va ser un xut amb la cama esquerra que va trobar l’escaire de la porteria. Els darrers minuts del partit van estar totalment controlats pels selvatans que van poder marxar de Terrassa amb tres punts més.

Amb aquests tres punts, el Lloret ja en té 32 i es col·loca en el novè lloc. La propera jornada es jugarà a casa. Serà davant el CD Montcada. L’encontre es podrà seguir dissabte vinent, a partir de les 16.00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

UD San Lorenzo: Oscar, Sánchez, Hidalgo, Cuadras, Martín, Villegas, Corral, Giralt (Cadafalch, 61’), Fernández, Jove i Santiago (Molina, 82’)

CF Lloret: Prado; Sergi, Marc Soler, Chema, Manel Pujadas; Ivi (Bader, 69’), Cuenca (Seco, 85’), Ángel; Riky (Dani Cuerva, 81’), Ribas (Àlex Bertran, 78’) i Kutxo (Pecci, 12’)

Gols: 0-1 Riky (p.) (60’) i 0-2 Sergi (65’)

Àrbitre: Serrano Hernández. T.G.: als locals Santiago, Villegas, Hidalgo i Cuadras, i als visitants Chema, Àlex Bertran i Cuenca. T.V.: expulsat per vermella directa Sánchez, del San Lorenzo.

Incidències: Jornada 23 de la Primera Catalana. Camp Municipal Sant Llorenç de Terrassa (Terrassa).