dilluns, 2 d’abril del 2012

AD GUÍXOLS 2 - 1 CF LLORET

Vells fantasmes

Derrota del Club de Futbol Lloret en el derbi davant el Guíxols per un marcador advers de 2-1. Els locals es van avançar en el primer temps per mitjà de Sergi Pedregosa, però Marc Ribas va aconseguir l’empat abans del descans. A la represa, Sergi Martínez va fer el gol de la victòria pels rivals.

Situacions viscudes a la primera volta van tornar a aparèixer en un partit del Lloret. Va ser ahir diumenge al camp del Guíxols, on van tornar els fantasmes del passat i es van tornar a viure situacions desfavorables quan l’equip, segurament, no feia mèrits per experimentar-les. Els homes d’Edu Urdiales van ser molt superiors però això no es va traduir en gols ni en una victòria. Diuen que, sovint, aquell que més perdona és qui ho acaba pagant. Dit i fet. El Lloret va gaudir de moltes opcions de gol però el Guíxols, pràcticament en dues arribades, va endur-se el partit. Aquesta derrota, unida a l’empat de la passada jornada a Sant Cugat davant el Júnior, fan que els lloretencs hagin de tornar a mirar la distancia que hi ha respecte de la zona de descens, que la marca el San Lorenzo, amb 31 punts, 5 punts menys que els nostres. Ara és quan l’equip no es pot adormir ja que aquesta Primera Catalana demostra jornada a jornada que és una lliga molt competitiva i que pot posar en problemes a qualsevol equip.

Pel que fa a l’alineació titular, es van produir diversos canvis fruit del plantejament del cos tècnic, que va decidir situar Marc Ribas com a referència ofensiva. No és la primera vegada que Urdiales aposta per aquesta variació. Respecte de l’onze inicial de la jornada anterior, tres canvis. Van recuperar la titularitat homes com Àlex Bertran, Ivi Sebastián i Albert Batllosera.

Tot i que el Lloret va dur en la major part del temps el pes del partit, hi va mancar encert en els últims metres. Els homes d’Edu Urdiales van sortir forts i van buscar amb bona intenció la porteria d’Arribas. Però van ser els locals qui es van avançar en el marcador quan ja s’havia jugat mitja hora de partit. L’1-0 va arribar en una jugada de córner que va rematar el capità Pedregosa. L’alegria va durar poc a la banqueta del Guíxols, ja que només sis minuts més tard (38’), Marc Ribas, amb un autèntic golàs de xilena, després d’una falta servida per Àlex Bertran. Segurament es tracta del millor gol de la temporada del Lloret. Amb l’1-1 momentani, es va arribar al descans. A la segona meitat, pocs minuts després de l’inici, una indecisió de la defensa va ser aprofitada per Martínez, que va batre la porteria de Jaume Prado i va col·locar el que seria el 2-1 definitiu. Els lloretencs, ja amb Pecci, Bader i Dani Cuerva sobre la gespa no van poder aconseguir l’empat i l’equip va marxar de Sant Feliu amb les mans buides.

Amb aquesta derrota, el Lloret baixa fins a la novena posició, amb 36 punts. Després de setmana santa, els lloretencs s’enfrontaran al CF Ripollet. Serà dissabte dia 14, a partir de les 16.00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

AD Guíxols: Arribas, Pérez, Pedregosa, Ros, Edu Poderoso, Martínez (Cervera, 90’), Iglesias, Nierga, Vila (Medina, 14’), Sala (Matías, 76’) i Tena

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler (Dani Cuerva, 80’), Chema, Manel Pujadas; Ivi, Cuenca (Pecci, 55’), Batllosera; Riky, Àlex Bertran (Bader, 64’) i Ribas (Sergi, 70’)

Gols: 1-0 Pedregosa (32’), Ribas (38’) i 2-1 Martínez (48’)

Àrbitre: Martín Pomes. T.G.: als locals Iglesias, Poderoso i Matías, i als visitants Cuenca i Batllosera. T.V.: expulsat, per doble amonestació, Ros, del Guíxols.

Incidències: Jornada 26 de la Primera Catalana. Camp Municipal Josep Suñer i Arxer (Sant Feliu de Guíxols).