dilluns, 21 de maig del 2012

CERDANYOLA FC 1 - 0 CF LLORET


Per sort, no hi havia res en joc



Derrota per la mínima del CF Lloret a Cerdanyola (1-0), en el partit corresponent a la jornada 32 de la Primera Catalana. Els lloretencs van caure de manera molt polèmica, amb un gol de penal transformat pel local Rubén Sánchez, a la segona part. La derrota del Peralada al camp del Farners fa que la permanència sigui ja matemàtica.

Només faltava un punt per aconseguir la perseguida permanència i ara, després de 32 jornades lluitant, el Lloret ja pot dir amb els números a la mà que l’any que ve tornarà a competir a la Primera Catalana. Si bé era ja un fet virtual, aquesta jornada s’ha confirmat i s’ha fet del tot real. Ha estat possible gràcies a la golejada que el Peralada va rebre dissabte a Santa Coloma de Farners (5-0). De fet, els lloretencs van sortir al camp del Cerdanyola amb la permanència matemàtica abans d’iniciar el partit, doncs el Farners-Peralada ja havia finalitzat. Gràcies a l’esforç de la plantilla, el Lloret d’Edu Urdiales no ha arribat a aquest tram final amb res en joc. D’haver-se estat jugant alguna cosa a Cerdanyola avui aquesta crònica seria molt diferent, a causa de la manera en què els lloretencs van caure: amb un penal inexistent assenyalat pel linier de l’àrbitre Rovira Campà.

Les múltiples baixes, de nou, van obligar al tècnic a introduir modificacions, en especial a la defensa, on l’equip no va poder comptar amb els seus centrals titulars: Marc Soler i Chema Aguilera. Així, doncs, Sergi Ordóñez i Manel Pujadas van ocupar el centre de la defensa, amb Jordi Valls i Àlex Bertran als laterals. En atac, les novetats van ser les de Bader i Dani Cuerva, a més d’Ivi Sebastián, que va recuperar la titularitat. A la porteria, també hi va haver un canvi: Gianni va ser titular. En total, cinc modificacions.  

No hi ha massa a explicar d’un encontre gris per part dels dos conjunts on el més just hagués estat un empat. La manca d’oportunitats de gol va provocar un partit amb molt centre-campisme i excessives pilotades llargues sense un destí clar que es va haver de decidir en una acció plena de polèmica. A la primera meitat, el Lloret es va mostrar molt ben posicionat sobre la gespa, però les seves arribades a l’àrea de Llaveria van ser escasses. El Cerdanyola, per la seva part, tampoc va crear massa perill i Gianni va gaudir d’un encontre amb poca feina. Amb el 0-0 en el marcador, la represa va tenir la mateixa tònica però amb l’afegit del protagonisme arbitral. A poc per arribar al minut 20 de la segona meitat, una lluita entre Manel Pujadas i un contrari per una pilota bombejada va acabar convertint-se en un penal en contra del Lloret. Va ser assenyalat per l’assistent, que va interpretar que la pilota havia tocat en el braç del capità lloretenc. Una acció molt protestada pels jugadors selvatans i que va servir per a que Sánchez superés Gianni des dels onze metres. El Lloret va buscar l’empat amb insistència en el tram final però no hi va haver fortuna. La tensió va arribar a la banqueta visitant, on l’entrenador Edu Urdiales va acabar expulsat en veure la targeta vermella per protestar.

És una derrota que deixa l’equip al setè lloc, amb 45 punts. La propera jornada, els homes d’Edu Urdiales rebran a casa al Vilassar de Mar, que s’està jugant la promoció d’ascens amb el Palamós i el San Cristóbal. L’encontre es disputarà dissabte vinent, a partir de les 16.00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.  



Cerdanyola FC: Llaveria, Ahufinger, Solivellas, Fite, Serrano, Morales (López, 59’), Baena (Quesada, 86’), Muñoz (Ramírez, 78’), Sánchez (Gràcia, 89’), Gómez i Casillas (Martínez, 63’)

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls (Inal, 81’), Sergi, Manel Pujadas, Àlex Bertran; Àngel, Cuenca, Ivi (Kutxo, 66’); Riky (Pecci, 73’), Bader (Parru, 67’) i Dani Cuerva

Gols: 1-0 Sánchez (p.) (63’)

Àrbitre: Rovira Campà. T.G.: als locals Gómez, López i l’entrenador Antonio Carrillo, i al segon entrenador del Lloret, Pere González. T.V.: expulsat, per vermella directa, l’entrenador del Lloret, Edu Urdiales.

Incidències: Jornada 32 de la Primera Catalana. Municipal La Bòbila (Cerdanyola del Vallés).