dilluns, 7 de maig del 2012

UE FIGUERES 4 - 0 CF LLORET

Massa Figueres

Derrota del CF Lloret al camp del líder de la categoria, l’UE Figueres. Va ser per un marcador de 4-0 en contra. A la primera meitat, Chema en pròpia porta i Teixidor van col·locar el 2-0 momentani. A la represa, Feixas i Murga, de penal, van tancar el partit.

No va poder ser. El desplaçament del conjunt lloretenc a Figueres va acabar amb una golejada en contra, fruit de la intensitat d’un rival que s’hauria pogut proclamar campió de lliga de manera matemàtica. Això no va ser així, ja que Palamós i Vilassar de Mar van guanyar els seus respectius partits. El Lloret, ja amb la tranquil·litat de saber que ha de passar una catàstrofe futbolística per perdre la categoria, va sortir sense cap tipus de pressió i amb la il·lusió de poder treure un resultat positiu d’un camp on el Figueres només ha empatat dos partits i n’ha perdut dos més.

Aquesta jornada, només un canvi en l’alineació d’Edu Urdiales. Àngel Vadillo va recuperar la titularitat. A més, com a novetat destacada, el tècnic va fer debutar al jugador del Juvenil “A” Erik Mahillo, un jove migcampista que apunta molt bones maneres i que ja ha compartit diverses sessions d’entrenament amb els components de la primera plantilla.

El partit va tenir gairebé la mateixa tònica durant els 90 minuts. Un Figueres amb la pilota, buscant porteria contaria, davant un Lloret, ben posat, però imprecís en les passades i superat per el ritme frenètic imposat pel líder. Les primeres oportunitats de gol van ser pel Figueres, en rematades que no van aconseguir superar Jaume Prado. Abans de la mitja hora, però, va arribar una jugada desafortunada en favor dels locals, que es van avançar en el marcador. Chema, sense voler, va desviar al fons de la seva pròpia porteria una centrada de Pol Compte des de banda dreta. Els d’Edu Urdiales, que buscaven la profunditat per bandes amb canvis de joc directes, no van poder assetjar l’àrea d’Ureña tot el que haguessin volgut. El Figueres, per la seva part, va respondre amb un segon gol abans del descans. El 2-0 va arribar en un servei de córner que la defensa lloretenca no va encertar a rebutjar i Teixidor ho va aprofitar per anotar el segon gol de la tarda. A la represa, els unionistes van continuar atacant i Jaume Prado va haver d’intervenir en diverses ocasions per evitar el tercer gol. Un tercer gol que va arribar en el minut 63 per mitjà de Feixas, que va aprofitar una jugada de rebutjos dins l’àrea. En els darrers minuts del partit va arribar el definitiu 4-0. Va ser gràcies a Murga, que va transformar un penal.

Aquest resultat deixa al Lloret a la vuitena posició, amb 42 punts. La propera jornada, canvi d’hora. L’equip jugarà dissabte a casa a les 18.00h. Serà davant l’Avià, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

UE Figueres: Ureña, Ferrer, Murga, Cruz (Karam, 80’), Teixidor (Camara, 75’), Argeles, Moñino, Grau, Del Campo, Feixas (Jiménez, 68’) i Pol Compte (Luque, 60’)

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler (Erik, 72’), Chema, Manel Pujadas; Sergi, Àngel, Cuenca (Batllosera, 60’); Ivi (Bader, 46’), Kutxo (Pecci, 55’) i Àlex Bertran (Riky, 46’)

Gols: 1-0 Chema (p.p.) (26’), 2-0 Teixidor (37’), 3-0 Feixas (63’) i Murga (p.) (88’)

Àrbitre: Comella Gil. T.G.: al local Luque, i als visitants Manel Pujadas, Bader, Chema i Riky.

Incidències: Jornada 30 de la Primera Catalana. Estadi Municipal (Figueres).