dimecres, 20 de juny del 2012

ACTUALITAT


Edu Urdiales firma pel Palamós


(Edu Urdiales amb el president del Palamós, Miquel Aguilar, en una foto de Ràdio Palamós)

Edu Urdiales serà el nou entrenador del CF Palamós per la propera temporada. El fins ara tècnic del CF Lloret ha acceptat una oferta molt interessant del Palamós que el permetrà seguir fent passes en el món de les banquetes. Urdiales s’ha acomiadat dels jugadors i directius del club, als quals ha agraït el suport i els bons moments que ha pogut viure a Lloret de Mar. Amb ell, també marxa Pere González, el seu segon entrenador i home de confiança.  

Urdiales, de 35 anys, va arribar al Lloret durant la temporada 2009/2010, on va ser el màxim golejador de la Primera Regional a les ordres de Lluís Ponsdomènech. Un any després, va decidir penjar les botes i es va convertir en un dels entrenadors amb millors números de la història del club lloretenc. En el seu primer any, va assolir l’ascens de categoria després d’una temporada espectacular. En el segon any, aquest últim, el tècnic ha aconseguit mantenir l’equip a la Primera Catalana amb una gran segona volta.  

Des del CF Lloret volem agrair tant a l’Edu com a en Pere els èxits esportius que han deixat i els desitgem molta sort en el seu nou repte. Tant de bó, el Palamós, amb ells a la banqueta, pugui assolir l’objectiu marcat de pujar a la Tercera Divisió.

Edu, Pere, moltes gràcies per tot i molta sort!