dilluns, 4 de juny del 2012

CF PALAMÓS 6 - 0 CF LLORET

Final massa amarg a una bona temporada

Derrota per 6-0 del CF Lloret al camp del CF Palamós en l’últim partit de la temporada de la Primera Catalana. Els lloretencs van encaixar quatre gols a la primera meitat que van deixar el partit sentenciat. A la represa, dos gols més van provocar el marcador final.

Ja amb els deures fets des de fa algunes jornades, el Lloret es va plantar a Palamós sense la necessitat de punts però amb la il·lusió de dir adéu a la temporada amb una victòria. Per la seva part, el conjunt local, tot el contrari, i és que es jugava la promoció amb el Vilassar de Mar. Doncs bé, ni un ni l’altre van assolir els seus objectius: els nostres no van aconseguir un bon resultat i els rivals es van quedar sense la promoció d’ascens, ja que el Vilassar no va perdonar en el seu enfrontament davant el Guíxols i va vèncer per 2-1. És el punt i final a una temporada plena de pals a les rodes davant les quals els lloretencs s’han refet dia a dia, jornada a jornada. Malgrat totes les dificultats, el Lloret ha pogut aconseguir la permanència i la temporada vinent tornarà a ser equip de Primera Catalana.

A l’alineació titular, quatre canvis. Edu Urdiales no va poder comptar amb Jaume Prado, que ja ha començat a fer les primeres passes en el món de la representació. Gianni va ser el porter titular. A més, Chema Aguilera, Dani Pecci i Àlex Bertran van recuperar la titularitat. El tècnic lloretenc va fer debutar un altre juvenil a la segona meitat. El defensa central, Albert Amaya, va disputar els seus primers minuts amb la samarreta del primer equip.

L’encontre va tenir poca història i el Palamós, més motivat per la necessitat de sumar i esperar el resultat del Vilassar de Mar, va anar per feina i es va avançar molt d’hora en el marcador. Batanero, en el minut 7, va aconseguir superar Gianni. Poc després, en el minut 15, va ser Revert qui va fer el segon. El mateix Revert va repetir passada la mitja hora i, en el minut 37, Oscar Almendrós va fer el 4-0 amb el qual es va arribar al descans. Un 4-0 ja pràcticament impossible d’aixecar i que presentava una segona part de tràmit per tots dos conjunts. Mercader i, de nou Revert, van acabar amb la golejada per col·locar el marcador de “set” en l’electrònic del Nou Estadi de Palamós.

Aquesta derrota fa que el Lloret acomiadi la lliga situat a la novena posició, amb un total de 45 punts.

CF Palamós: Bayona (Márquez, 50’), Pelach, Batanero (Cabratosa, 69’), Mjías, Mercader, Almendrós, Revert, Cano (Giro, 60’), Romero (Arranz, 55’), Barrera (Martí, 73’) i Subirana

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls, Seco (Albert, 70’), Chema, Manel Pujadas; Sergi (Àngel, 74’), Ivi, Riky; Dani Cuerva (Erik, 54’), Pecci (Kutxo, 78’) i Àlex Bertran (Batllosera, 60’)

Gols: 1-0 Batanero (7’), 2-0 Revert (15’), 3-0 Revert (33’), 4-0 Almendrós (37’), 5-0 Mercader (66’) i 6-0 Revert (89’)

Àrbitre: Carmona Martínez. T.G.: als locals Mercader i Giro, i als visitants Sergi, Ivi i Albert. T.V.: Cap.

Incidències: Jornada 34 de la Primera Catalana. Nou Estadi Municipal (Palamós).